CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dosar penal pentru sotul Alinei Gorghiu. A cui masina o conducea Isar?

6 comentarii / 24232 vizualizări / 17 martie 2017

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului rutier care a avut loc ieri pe Valea Oltului, la Câineni, unde un automobil condus de Lucian Isar, soțul senatorului PNL Alina Gorghiu, a intrat pe contrasens, a lovit o autoutilitară și a provocat ieșirea de pe carosabil a unui autocamion.

Ieri, în jurul orei 16,00, pe Valea Oltului, la Câineni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un automobil, o autoutilitară și un autocamion. Într-o curbă, conform Agerpres, un automobil a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu o autoutilitară și apoi a provocat ieșirea de pe carosabil a unui autocamion, care a căzut pe calea ferată. Circulația feroviară a fost oprită timp de circa 4 ore pe secția 201, până la ridicarea autocamionului cu o macara.
Șoferul automobilului era Lucian Isar, soțul senatoarei PNL Alina Gorghiu.
Interesant de văzut al cui era autoturismul de lux Porsche Cayenne pe care îl conducea și l-a făcut pulbere Isar, în condițiile în care declarația de avere a soției sale menționează un singur automobil al familiei, cumpărat în leasing acum un an de Lucian Isar, marca Audi Q7. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. am scris mai sus , nu am porniri negative in fata la asa un accident , nu doresc nimanui asa ceva , sper sa se faca bine fara urme

  2. Daca in loc de TIR-ul ala era un microbuz plin cu copii?

  3. A scăpat el,Huidu,care nu are neamuri nici senatori ,nici deputați,dar să nu scape sclifositul ăsta…!?

  4. Dinculescu Andrei…crezi că dacă ai papion pari mai „diștept”?Nu băiete…tot prost și tot prost crescut vei rămâne…

  5. Daca cei care comenteaza, o parte din ei conduc pe drumurile publice, ar trebui sa fie mai retinuti, pentruca DRACUL niciodata nu face biserici.Prea ne bucuram de necazul omului, fiind chiar si Isar.

  6. S-a vorbit de sotul senatoarei, pentru ca el e soferul vinovat. Am devenit psihopati de-a dreptul. Voi vedeti ce dumnezeului comentati aici? Mai exista discernamant si bun simt logic in tara asta?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998