CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dosarele X: Fondatorul Evenimentului zilei ”voteaza” de trei ani, desi e mort

1 comentariu / 2099 vizualizări / 25 mai 2014

Cunoscutul om de presa, Mihai Carciog, cel care a intemeiat primul mare trust Express, Expres Magazin, Evenimentul zilei, Tele 7 abc, este si astazi present pe listele de votare desi, a decedat in 2011, dezvăluie senatorul Sorin Roșca Stănescu, într0un comunicat de presă dat azi publicității.

”Decesul sau a fost intens mediatizat de intreaga presa astfel incat, in afara fraudei intentionate, nu exista niciun scenariu prin care, el sa se afle, dintr-o simpla neglijenta, pe listele de votare. Mai mult, si familia si eu insumi am semnalat, si la alegerile precedente din 2012, aceasta anomalie.

Prezenta repetate a lui Mihai Carciog, plecat dintre noi in 2011, pe listele de votare de la sectia aflata in incinta Liceului Alexandru Vlahuta, strada Floresca, nr.5, sector 1, Bucuresti, demonstreaza, cu varf si indesat, cum de este posibil ca numarul alegatorilor de pe liste sa fie cu aproape doua milioane mai mare decat numarul total al cetatenilor cu drept de vot.

Cer sa se ia masuri urgent impotriva celor vinovati. Cel putin in acest caz, care nu lasa loc niciunui dubiu” solicită senatorul Roșca-Stănescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Curios? Nu, e „buna credinta” ca functionarii cu atributii si sarcini in acest domeniu nu vor deranja pe nimeni. orice politician va dori sa fie inghesuiala mare pe liste pentru a iesu la vot numarul peste limita minima. O tara de pungasi condusa din ai lor. Apropo, cine are atributia constitutionala de a veghe „‘la buna functionare a autoritatilor publice” (art 80,al 2 din Constitutie)?si are cea mai mare leafa dintre bugetari? Ghici ciuperca ce e?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998