CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dosarul inaltei tradari: ne-am inselat doar in privinta datei

1 comentariu / 2816 vizualizări / 28 septembrie 2018

Pe 18 iulie, scriam aici că e doar o chestiune de zile, undeva, începînd cu 4 august, pînă cînd plîngerea penală pentru înaltă trădare înaintată de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă va fi clasată de procurori. Ne-am înșelat, dar numai în privința duratei: a fost vorba de cîteva săptămîni, de fapt.

DIICOT a anunţat azi clasarea cauzei ce o viza pe Viorica Dăncilă şi în care erau cercetate infracţiuni de înaltă trădare, pe motiv că fapta nu există. Plângerea era făcută de Ludovic Orban.
Procurorii DIICOT au clasat ieri dosarul care o viza pe Viorica Dăncilă şi în care erau cercetate infracţiuni de înaltă trădare, divulgare a secretului care pericliteaza securitatea naţională, uzurpare a funcţiei şi divulgare a informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice. Liderul liberal o mai acuza pe Viorica Dăncilă, în sesizare, şi de prezentarea, cu rea-credinţă, de date inexacte Parlamentului sau preşedintelui cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, în scopul de ascunde fapte împotriva intereselor statului. Anchetatorii au închis această cauză penală, conform Mediafax, pe motiv că fapta nu există. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Nu trebuie anchetat sica mandolina pentru marturie mincinoasa, inducerea in eroare a organelor judiciare, calomnie, etc?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998