CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

DOSARUL VALIZA: Gigi Becali, condamnat definitiv la trei ani cu executare

2 comentarii / 5035 vizualizări / 4 iunie 2013

inanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, azi, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.

Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals. Finanţatorul Stelei se află la închisoare din 20 mai, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanţa supremă nu a făcut reindivualizarea şi contopirea pedepselor lui Gigi Becali. În aceste condiţii, avocaţii lui Becali vor cere, la Tribunalul Bucureşti, contopirea pedepselor, pentru a se constata care este cea mai mare pe care o are de efectuat acesta, au precizat, pentru Mediafax, apărătorii finanţatorului Stelei. Tot în cazul lui Becali, instanţa a dispus confiscarea sumei de 1,7 milioane de euro, aflată în prezent sub sechestru la BCR Unirii.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Seara bunaAtrag atentia ca Berlusconi a pirimt o pedeapsa doar la primul grad de proces . In Italia exista 3 grade de judecata pina la condamna definitiva si executorie . Ca lamurire finala , faptele pentru care a fost condamnat intra in prescriptie in 2014 . Ca atare , chiar daca se accelereaza la maxim urmatoarele grade de judecata , Berlusconi se salveaza . Reactia lui din presa se datoreaza orgoliului imens ferit .

  2. am mare nevoie de ajtour ,nu mai stiu ce sa fac:(:(.am incercat sa fac imprumut la banca si nu am reusit ce as putea face.mai am 4 frati si datoriile ne au sufocat.am luat niste bani imprumut de la cineva..mentionez ca a fost vb de 3-4 milioane care au crescut cu cate 10,20,30 la suta pana a ajuns la 50 la suta .deci ne au fraierit pe fata au vrut sa ne ajute ji ne au bagat fara sa ne dam seama intr o camata:((:(de care nu mai jtiu cum sa scapam.As dorii sa ma imprumut de suma de care am nevoie de la cineva dar de data asta cu totul legal.la notar ..dar de la cine?? .daca as avea de la cine as returna banut cu banut inapoi ..dar nu am:(VA CER MARE AJUTOR:)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998