CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE: Dovada implicarii DNA in campania electorala prezidentiala

2 comentarii / 6886 vizualizări / 22 decembrie 2017

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir aruncă o nouă bombă: într-o conferință extraordinară de presă el a prezentat azi o dovadă clară a implicării DNA în campania electorală prezidențială din 2014, prin punerea sub supraveghere maximă a unui număr imens de politicieni, afaceriști și jurnaliști.

Dragomir a prezentat public un mandat de interceptare pe probleme de siguranță națională, solicitat de DNA în 2014 și aprobat de judecătorul Valentin Șelaru, de la ICCJ, fost asistent al Laurei Kovesi.
Mandatul privea fapte petrecute cu ani buni în urmă, dar care s-a dovedit extrem de important să fie anchetate fix în perioada campaniei electorale.
În realitate, spune Dragomir, se avea în vedere verificarea acțiunilor pe care le desfășurau cei urmăriți în perioada campaniei, fostul sereist vorbind explicit de acte de poliție politică îndreptate contra conducătorilor țării.

Ori, bomba este că pe acest unic mandat, au fost urmărite peste 80 de persoane(!!!), fiind vorba, totodată, conform lui Dragomir, de unul dintre cele mai dure mandate văzute vreodată, care presupunea interceptarea tuturor comunicațiilor, supraveghere audio-video, localizare, urmărire prin mijloace tehnice specifice etc. ”Au fost echipe operative mixte, DNA-SRI care s-au ocupat de urmărirea acestor oameni!” a spus fostul colonel.

Mandatul a fost acordat pentru perioada 4 iulie – 6 noiembrie 2014, încetîndu-și efectele fix la 4 zile după primul tur de scrutin al prezidențialelor.

Între cei urmăriți de DNA și SRI prin acel mandat se numără Călin Popescu Tăriceanu, Vasile Blaga, Ecaterina Andronescu, Varujan Pambuccian, Radu Stroe, Orlando Teodorovici, Bogdan Chirieac, Ioan Rus, Karoly Borbely, Enache Jiru, Mihnea Costoiu, Dan Nica, Marian Săniuță, Bogdan Teodorescu, gen.Toma Zaharia, Sebastian Vlădescu, Vlad Moisescu, Ioan Moraru, Daniel Funeriu, Valerian Vreme, Gabriel Berca, Cătălin Harnagea, Alexandru Bittner, Tiberiu Urdăreanu, Irina Socol.

Trebuie investigat atent cazul, a mai spus Dragomir, pentru că e clar că acest mandat a folosit cuiva.
”Sunt foarte curios cîte dintre aceste persoane au fost informate, conform legii, că au fost urmărite draconic timp de 6 luni” a mai declarat el, adăugînd că așteaptă reacții în zilele următoare de la cei urmăriți. (Bogdan Tiberiu Iacob)

11

22

33

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Zicea Bashitler,cand era seful statului paralel,iar acesta se confunda atunci cu cel oficial,ca ”Romania e departe de a nu fi un stat de drept”!? Se vede!Daca la astia cu notorietate, judecatorii cica de drepturi si libertati,au fost in stare sa dea atatea urmariri,pana si cu patrunderea in spatiul privat,ca sa asculte restul milioanelor de cetateteni,e clar ca nu le trebuie nici-un fel de mandat si o fac fara nici-o retinere.

  2. De ziua Americii la ora 12 ziua caand soarele este la maxim cu numarul de document 26 (la oracolul I Cing chinezesc=recolta maxima) a fost atacati inamicii periculosi prin servicii secrete .Simbolistica asta este tipica loviturilor de stat bine deghizatesi bine organizate si fara scrupule in disperarea de a tine puterea in stilul masonic-judanesc.Procurorii sunt buldogii acestui sistem invizibil este f clar.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998