CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dovada jocului dublu? Basescu, ”induiosat” de soarta lui Rus

0 comentarii / 1547 vizualizări / 7 august 2012

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, spune că îl „înduioşează” Ioan Rus şi că modul în care acesta şi-a justificat demisia este penibil, susţinând că altele sunt motivele pentru care Rus a demisionat şi că apreciază că „până la urmă acesta a ieşit din cursa mistificării listelor electorale”.

„Mă înduioşează ministrul Rus, care sub presiunea declaraţiilor mele de la sediul de campanie a demisionat. Cred că l-a dezamagit tare şi pe nea Vasile, care trebuia să numere cetăţenii, şi pe nemţii pe care îi aducea să numere cetăţenii la Cluj. Astfel de justificări sunt penibile şi nu au nimic cu calitatea de ministru responsabil”, a declarat Traian Băsescu, luni seară, la sediul său de campanie.

El a mai spus că „altele sunt motivele” pentru care Ioan Rus a demisionat, iar acestea ţin probabil de „modul în care a putut lucra în Guvern”.

„Apreciez că până la urmă a ieşit din cursa mistificării listelor electorale. Acesta este adevăratul motiv pentru care Ioan Rus a demisionat, ca de altfel şi Victor Paul Dobre”, a adăugat, conform Mediafax, preşedintele suspendat.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998