CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dragnea: AUR e controlat de Coldea, Kovesi și de foști ofițeri SRI și SIE

20 comentarii / 5867 vizualizări / 13 aprilie 2023

Fostul lider pesedist Liviu Dragnea aruncă o bombă, susținînd, într-un interviu pentru DCNews, că AUR e controlat de fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea, dar și de alți foști ofițeri SRI și SIE, cu implicarea inclusiv a Laurei Kovesi.

Liviu Dragnea a anunțat azi că pregătește lansarea unei emisiuni TV – și nu online – despre rețete politice, în paralel cu cea de rețete culinare, în care va prezenta, între altele, un program de guvernare bazat pe patriotism economic, pe care îl are aproape finalizat. Acesta program ar urma să fie pus la dispoziția unui partid suveranist autentic, nu unul vopsit, care să-l pună în practică.

”Partidul este înființat, e nou, se numește Mișcarea ”România Suverană”, condus de Carmen Dan, un om în care am foarte mare încredere. O rețetă politică 100% românească și pentru români și dacă românilor le va plăcea, s-ar putea să aibă succes” a spus Dragnea.

Potrivit lui Dragnea, ”rețeta politică” a momentului se prezintă cam așa: ”Avem partidul X condus de ”ăilalți”, partidul Y care e condus de aceeași ”ăilalți” și partidul suveranist Z care e de fapt vopsit și e condus de Coldea. E vorba de AUR. În ceea ce-l privește pe Simion, sau SIEmion, este vorba de Coldea și de alți foști ofițeri SRI, dar și de foști ofițeri SIE, și care sunt implicați și în afaceri, fac o grămadă de bani și vor o restaurație, vor să reia în mîinile lor România, eventual și cu Kovesi. Dar îl folosesc pe Simion și această formațiune politică” a spus Dragnea. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

20 Comentarii

 1. Dragnea s-a lepadat de securism si americanism?
  Totusi a baut, chefuit, fumat si altele la masa Sistemului in vilele de protocol, a fost chelner in SUA la Trump. Dupa toate furaciunile din Teleorman, averea lui este intacta. Misto anticoruptie.

  • Sunt multi cei care au iesit scrantiti de la inchisoare.
   Mai ales cei care se stiu sau se cred condamnati politic.
   Nu se poate pune baza pe ceea ce spun.

 2. Dragnea nu bate campii deloc, dar nici nu vorbeste chiar asa liber, fara cheite. Nu exista partid in Romania neinfiltrat si necontrolat, sunt zeci si zeci de factiuni securiste, unii cu anumite state si curente, altii cu alte state si alte curente. Romania a cui e si cu cine?

  • si de aceea vrei sa se creada ca sunteti peste tot si controlati, cum facea pana in 1990 unitatea D (Dezinformare) a Securitatii. Sa zapaceasca lumea, sa o tina sub teroare si sa manipuleze in ape tulburi.

 3. Nu poți creste precum Făt Frumos dacă nu ai stelele de partea ta.

  • Dumnezeu şi adevărul nu au contat la tine, nu-i aşa?
   Ai crescut ca cozonacul la dospit din cazua „stelelor” ce te-au ajutat?
   Sau eşti doar un ratat neputincios din aceia care zice că ce reuşesc alţii nu e din meritul lor, ci din cauza serviciilor sau a pilelor?
   Ăştia ca tine şi dacă vad o intervenţie divină sau chiar şi cum natura izbucneşte de viaţă primăvara, spuneţi că e mâna serviciilor.
   Nişte labagii neputincioşi care vreţi să fie şi ceilalţi la fel, căci nu suportaţi ideea ca alţii ar putea fi mai buni!

   • Care Dumnezeu si care adevar, jmecherule?

    • Care nu îţi sunt cunoscuţi !
     De n-ai fi şobolan biped, ci om, ai cunoaşte !
     Aşa, ca rozătoare murdară, n-ai tu treabă, nici idee.
     Ai fi avut o vagă idee de erai măcar alt fel de animal,
     vreun delfin sau elefant !

 4. El si cu partidul lui de cine sunt controlați?

 5. De Securitate nu veti scapa inca 2 – 3 generatii.
  Nu sinteti capabili, dar nici nu este nevoie !
  Va veti convinge.

  • Ai mare dreptate. Oamenii nu știu să folosească libertatea în interesul lor și le place să fie supuși unui tătuc conducător.

   • anarhistule ! Probabil numai tu te vei bun de conducator, satana

    • Faci parte din categoria celor care-si asteaptă Salvatorul – Mesia care sa le rezolve problemele. De obicei, astfel de salvatori devin dictatori impecabili. Tipul de fundamentalism invocat de indivizi de teapa ta a fost verificat in alte epoci iar dictatorii au sfarsit dramatic.

     • Eşti încă un delirant fără nici o treabă demnă pe lume, care vorbeşte în dodii băgând fitile.
      Iar „teapa” ta este de unealtă securistă a celor care se tem de naţionalismul şi suveranismul românesc, trăgând clopote disperate că va aduce dictatura,
      să induceţi teama. Securişti care strigaţi securiştii.
      Probabil că eşti din armata dementului antihrist care îşi zice pe aici şi „preot”. Sau eşti chiar el, „părintele” scârnăviei.
      Tu n-ai sărbători creştine şi până şi în Vinerea Mare vorbeşti de rău de Hristos, zicându-i Mesia, ca la evrei.
      Ce te mai roade că eşti un nimic pe lume, când te-ai vrut mare şef!
      Numai ură musteşte din tine, diavole.

 6. Obsesiile celor ca tine face ca Securitatea să vă bântuie, ţinându-vă învinşi ! O vedeţi şi unde nu e, şi nu o vedeţi deloc acolo unde e, mai ales când e în voi. Voi o hrăniţi.

  • securi şi cozi de topor în acelaşi timp, folosiţi chiar de servicii adesea, căci nebunii şi proştii sunt maleabili şi previzibili.

 7. „controlul” e greu:
  -nu sintem la Adesgo/Apaca/Agepres.

  • exact:
   maxtor se reffera la „controlul prin tartitze”
   nu prin gushe!

 8. Am ajuns la concluzia ca romanii nu merita nimic mai mult decat ce au acum- sa fie sclavi pe plantatia care o data era a lor. Sa fie distrusa orice ramasita romaneasca si sa importam toate gunoaiele altora.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998