CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

UPDATE – Dragnea confirma despartirea de iubita: ”Exista schimbari in viata fiecaruia. Imi asum deciziile”

2 comentarii / 2097 vizualizări / 7 decembrie 2021

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a confirmat astă seară informația bombă difuzată de Cancan în aceste zile, conform cărora s-a despărțit de tînăra sa iubită, Irina. După trei zile de tăcere, el a postat un mesaj pe Facebook, în care confirmă, fie și indirect, situația. ”Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politic” afirmă politicianul.

Textul integral al postării:

”Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:
1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.
2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”. (B.I.)

UPDATE: Codrin Ştefănescu confirmă la România TV că Liviu Dragnea s-a despărţit de Irina Tănase. „A spus-o clar. A făcut o declaraţie fără echivoc”

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. viata personala este si este privata daca nu esti om „public” tovarashu’ dracnia…. poporanii trebuie sa iti stie miscarile, pentru ca prin ele iti arati adevarata „fata”. ha! dar tatucii vor sa fie publici dar privati….asa cum sunt dictatorii…poolimea urmarita si recunoscuta prin tehnologie la distanta, iar tatucii ascunsi de ochii adevarului.

  2. Sa inteleg ca pe maimuta a prins-o paznicul cand dadea la caras in plina prohibitie?

    Cand o aseza in primul rand la congres la pesedeu, intre Dancila si Gabi Firea nu mai era o chestiune privata, era de interes public, maimutica lucra si ea pentru tara.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998