CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dragnea: Discutia despre remaniere este un teatru ieftin

0 comentarii / 1648 vizualizări / 30 august 2010

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, azi, la RFI România, că discuţia despre remaniere este „un teatru ieftin”, un simplu joc politic, „plin de cinism”, el susţinând că după 1 septembrie Cabinetul Boc trebuie să cadă.

Ce ar trebui să se întâmple după 1 septembrie, în opinia sa, Dragnea a răspuns: „Să cadă Guvernul. Boc, echipa guvernamentală şi toţi cei de la PDL să plece acasă, pentru că nu-mi dau seama exact cât îi mai poate suporta România şi nu vorbesc neapărat de români, pentru că românii se arată în toate cercetările sociologice că nu-i mai suportă”.

Chestionat asupra miniştrilor care ar trebui schimbaţi, secretarul general al PSD a susţinut că „discuţia despre remaniere este un teatru ieftin”, care pe social-democraţi nu îi păcăleşte. „Este un joc politic prin care, probabil, Traian Băsescu şi alţii de lângă el cred că mai păcălesc cetăţenii. Hai să mai schimbăm trei-patru miniştri, mai deschidem nişte supape, spunem că din cauza lor România a ajuns în halul ăsta şi venim cu altcineva. Cine… să schimbe, pe unul mai rău, cu unul şi mai rău sau pe nimeni cu nimeni… Noi n-avem niciun fel de nu neapărat încredere în această remaniere, dar credem că e un simplu joc politic, plin de cinism”.
Întrebat dacă ar accepta PSD varianta unui premier technocrat, aşa cum vor liberalii, Liviu Dragnea a răspuns, conform Mediafax: „Nu, cred că acum este nevoie de o asumare politică serioasă, e nevoie de un om puternic, care să pună rânduială în ţară. Noi credem că varianta de prim-ministru este cea de prim-ministru politic şi vrem să fie de la PSD”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998