CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dragnea explodeaza: Guvernul Ciolos a produs pagube de miliarde, iar serviciile au tacut

2 comentarii / 4964 vizualizări / 22 decembrie 2016

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a răbufnit nervos azi, după anunțul președintelui Klaus Iohannis privind amînarea desemnării premierului pînă după Crăciun, în momentul în care presa l-a chestionat despre posibilele pete negre din biografia soțului acesteia. Prilej pentru Dragnea să sară la gîtul serviciilor secrete, al guvernului Cioloș și al președintelui Iohannis, amenințînd cu dezvăluiri viitoare despre fapte grave petrecute în cursul acestui an și tolerate de structurile statului.

Dragnea a combătut ideea că soțul premierului desemnat ar putea reprezenta un risc de securitate națională:
”Risc de securitate națională a fost guvernul zero, al lui Dacian Cioloș, care a adus prejudicii României de miliarde de euro. Aici serviciile secrete ar fi trebuit să intervină de mult, nu să stea indiferente și să se complacă într-o neimplicare și neintervenție și nesesizare fermă a unor derapaje din acest guvern.
Romania a pierdut miliarde de euro și sunt absolut convins că toate serviciile de informații din România l-au informat chiar pe președinte despre ceea ce se întîmplă. Risc de securitate națională a fost în acest an în care România a fost pusă între paranteze. Indiferent cît se va amîna această instalare a guvernului, vom ajunge toți la aceste informații și la cauzele pentru care România a pierdut un an de zile, pentru că am suferit cu toții, Restul sunt glume proaste și pretexte. Dna.Shhaideh a fost în guvern, atunci nu au avut probleme serviciile?” a conchis, retoric, Dragnea. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Este clar chiar si pentru cei care nu vor sa vada sau sa auda, cine se lupta pentru tara asta si cine este impotriva ei. Din a doua categorie fac parte serviciile (parca erau in slujba poporului) si DNA. E limpede nu?

  2. Eu cred, totusi ca d.kwi nu va risca suspendarea….Va amintiti ca a spus recent „poporul are intotdeauna dreptate” !O fi fost sincer? Nu are importanta…acum asteapta ok-ul de la mutti… Craciun fericit tuturor!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998