CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dragnea inchina ode agentilor: ”SRI-istii isi risca viata de multe ori, sunt eroi necunoscuti”

1 comentariu / 2631 vizualizări / 5 februarie 2017

În timp ce în stradă, manifestanții din Piața Victoriei continuă să ardă pe altarul democrației impuse de servicii, liderul PSD, Liviu Dragnea, pare să fi dezvoltat o formă gravă a sindromului Stockholm. Într-o apariție la România TV, el s-a grăbit, în această seară, să aducă un vibrant omagiu bravilor eroi ai SRI, cei care își dau viețile în mod anonim, pentru că numai astfel, probabil, pot fi împiedicați teroriștii în șlapi și cu butelie să arunce țara în aer.

”Eu cred că directorul SRI şi ministrul de interne s-au lămurit şi colaborarea sunt sigur că este foarte bună acum” a declarat Dragnea, pornind de la cazul SMS-urilor trimise de SRI către șefi ai MAI, în seara incidentelor violente cu ultrasii. ”De asta nu trebuie să ne băgăm noi aici. De asta nu am înţeles de ce… Eu nu aveam de gând să mă refer la acest aspect. Am intervenit pentru că nu puteam să las acea afirmaţie a preşedintelui şi să planeze vreo vină asupra Ministerului de Interne, când nu era cazul. Nu era vina nici a SRI. Repet, SRI e o instituţie populată cu foarte buni profesionişti, cu experienţă foarte mare, care îşi riscă viaţa de multe ori, sunt mulţi eroi necunoscuţi acolo, condusă profesionist şi foarte bine şi trebuie să colaboreze bine cu Ministerul de Interne şi o fac. Deci, chiar colaborează. Şi în sensul ăsta, cel mai bun exemplu este Comisia SRI, unde vin documente, se analizează pe îndelete, lucrurile se lămuresc şi se depăşeşte şi acest risc să rămână, tot aşa, să rămână o idee, că SRI se ceartă cu Ministerul de Interne. Asta ne mai trebuie. În conjunctura asta, asta ne mai trebuie, să înceapă să se războiască şi instituţii importante între ele. Exact asta ne trebuia acum” a mai declarat liderul PSD. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Nu contesta nimeni ca in fiecare institutie exista profesionisti; dar si cozi de topor. SRI nu face exceptie. Cine se pricepe mai bine la manipulari?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998