CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dragnea renunță la gătit: Voi spune adevărul despre Coldea și statul-paralel!

0 comentarii / 2240 vizualizări / 7 iunie 2024

Fostul lider pesedist Liviu Dragnea promite să iasă la război. Cuțitul de bucătar va fi înlocuit, de săptămîna viitoare, cu portavocea prin care va denunța statul-paralel și faptele lui Coldea, anunță el printr-o postare belicoasă pe Facebook, azi.

”„Statul paralel”, de ieri şi de azi!
Aşa cum aţi văzut în ultimele zile, împotriva mea a pornit o campanie de presă furibundă prin care se urmăreşte acreditarea ideii că, de fapt, eu sunt Statul Paralel!Eu!!!
Şi în buna tradiţie românească, această campanie este alimentată de cei care au fost, şi sunt şi acum, folosiţi şi protejaţi de instituţiile de forţă şi de serviciile secrete din România, şi nu numai.
„Păcat, mare păcat!”
Asa că m-am hotărât că, după ce vor trece şi aceste alegeri măsluite şi nedemocratice, voi începe un serial despre ce s-a întâmplat cu adevărat în România, cu bune şi cu rele, din 2009 şi până în zilele noastre!
Nu istoria selectivă şi securistoidă prezentată în toţi aceşti ani.
Voi vorbi despre foşti şi actuali Preşedinti, foşti şi actuali Premieri, foşti şi actuali şefi de partide, foşti şi actuali miniștri, foşti şi actuali șefi de servicii secrete, foşti şi actuali lideri politici, ambasade, multinaţionale, jurnaliști, oameni de afaceri etc.
Poate apărea o întrebare firească: de ce n-am făcut-o până acum?
Pentru că de câte ori am vrut să vorbesc şi despre altcineva în afară de Coldea, eram întrerupt sau mi se cereau probe.
Deci, dragi judecători de televiziune, „cinstiţi şi nepătaţi”, vărsaţi în continuare mizeria securistă pe care o mai aveţi.
Eu vă doresc gânduri bune!
P.S. Voi începe, bineînţeles, cu temele prezente: Coldea, Romelectro etc.” promite fostul lider PSD. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998