CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dragnea trage sirena: Iohannis si Citu au dat dispozitie ca CEC sa fie vinduta

5 comentarii / 3059 vizualizări / 22 septembrie 2021

”Guvernanții au decis vânzarea României pentru a face rost de bani pentru dezmățul lor. Iohannis și Cîțu au dat dispoziție ca CEC Bank să fie vândută! La fel ca Hidroelectrica și alte companii pe care le mai deține statul român” scrie pe Facebook fostul lider pesedist Liviu Dragnea.

”CEC Bank vine din istorie. Istoria pe care ei vor să o șteargă! Este banca la care pensionarii români își păstrează economiile de-o viață, strânse bănuț cu bănuț, cu sacrificii și multe renunțări.
Și ei vor să o vândă!
Premierul Cîțu confirmă, prin ordinul dat, că singurul lui scop este să vândă România bucată cu bucată.
Cum să îndrăznești să gândești, măcar, ca în plină criză economică, să vinzi acțiuni la cele mai valoroase companii cu capital românesc?
Listarea CEC Bank este un atac clar la securitatea economică a României! Este un comportament anti-românesc și împotriva interesului național!
Guvernele, pe care le copiază Cîțu și hoarda lui de miniștri, își securizează resursele și rezervele naționale! Premierul României, însă, are nevoie de bani! România a ajuns la un grad de îndatorare de 50% din PIB! Cîțu și Orban au împrumutat în ultimii 2 ani cât toate guvernele post-decembriste la un loc, iar acum este din ce în ce mai greu să ne împrumutăm, iar dobânzile pe care le plătim sunt cele mai mari din Uniunea Europeană.
Legea 173/2020, care proteja companiile statului român de astfel de intenții împotriva românilor, a fost abrogată. Cîțu a confirmat! România trebuie vândută, rapid, până se trezesc românii, bucată cu bucată.
Motivele pentru care vor privatizarea CEC Bank sunt foarte clare:
• Opresc finanțarea companiilor cu capital românesc și a creditelor de dezvoltare pentru domeniul agricol și industrial;
• Emisiunile de obligațiuni vor fi înghițite de către fonduri externe.
• Fondurile de pensii, care sunt dirijate extern și care operează inclusiv pe piețele de capital, vor fi întărite tot în favoarea lor.
• Așa vor arăta că nimic din ceea ce e românesc nu se mai află sub controlul statului român.
Vânzarea ultimelor redute valoroase ale statului român este o acțiune anti românească, anti economică, împotriva a tot ceea ce înseamnă economia funcțională de piață.
Dacă vor fi lăsați, vom ajunge sclavi în țara noastră!” mai scrie Dragnea. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Daddy, deja suntem sclavi in tara noastră! Matale ești sclav strategic, in timp ce marea majoritate a cetățenilor e formata din sclavi obișnuiți. Când ai fost la guvernare ai menținut cota unica de impozitare și ai scăzut impozitul pe dividende de la 12% la 5%. Cu alte cuvinte, dincolo de binevenitele creșteri de salarii de la stat și de initiativele lui Daea, ai încercat și matale sa te dai bine cu capitalul străin, ca nu se poate altfel. Start-Up Nation 2017 a fost binevenit. Dar te-ai contrat cu bastionul BNR, care te-a matrasit in cele din urma prin intermediul statului paralel de tip blue label. Cu discursuri din astea, scrise de Codrin Stefanescu, o sa te bati pe electoratul captiv din Romania, dar nu pe cel de opinie, care-i cel mai numeros. Învață și matale suveranismul european, care-i diferit de suveranismul teleormanean.

  2. E dixtractie sa vezi cum toti CACATII sorosisti si sereimuisti il ataca pe Dragnea.

    Toti au acelasi text „Dragnea n-a fost cine stie ce in emisiunea de la Realitatea…”

    Fie ca e vorba de cacatu Gusa sau suinu Chireacu, carcaleanu Tuca, porcu tepos Theodorescu, shidovu Ciutacu, pelticu Ccchhh Chhh Cristocu sa nu mai pomenesc de cacatii gen Tapalaba si restu subumanilor neomarxisti, toti sar la gitu lui Dragnea.

    V-a bagat Dragnea mortu-n casa ba cacatilor, asta e adevarul, de-asta recitati toti aceeasi poezie sereimusita impotriva lui

  3. Cel mai tare care se caca pe el sa ne demonstreze cit e Dragnea de insignifiant , e porcu de Gusa

    Gusa care se da prietenul Russiei, dar nu e, care lasa sa se intelegea ca are Moscova la degetul mic * rusii sint oameni inteligenti si nu se incurca cu un asemenea subuman *, incearca din rasputeri sa ne demonstreze ca Dragnea ar fi inteles cu tremuriciu Coldea

    Ba cacatule Gusa, Dragnea s-a dus la puscarie desi nevinovat , cu fruntea sus.
    SEMN CA ARE CARACTER.

    Un om cu caracter ca Dragnea, nu se lasa injosit de calaul lui, adica de subumanu tradator Coldea.

    Spre deosebire de voi, Dragnea nu-si tradeaza principiile.

    Tu Gusoiule si restul de saltimbanci deontologi, v-ati viola si vinde si mamele, numai sa scapati de executie sau de puscarie.

  4. Hai sa planificam o actiune. Cand apar primele miscari de felul asta, sa ne adunam in strada toti si sa i demitem pe amandoi ad hoc. Nu ne mai incurcam cu procedee parlamentare!

  5. Daca aceste lucruri se vor realiza vom fi sigur o colonie a NWO fara a mai putea spera la o revenire la statutul de stat independent și suveran, noțiuni oricum ciuntite de calitatea de membru UE…Epoca fanariotă va fi o amintire …plăcută chiar….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998