CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dragomir continua dezvaluririle: ziaristul Ionel Stoica, acuzat ca e omul lui Dumbrava

0 comentarii / 4509 vizualizări / 27 noiembrie 2017

În 2 ani de relație pe rețelele sociale între Dumbravă și Ionel Stoica, acesta din urmă a transmis zeci de mesaje privitoare la cazuri, dosare și activități în justiție, care au făcut obiectul interacționării cu generalul SRI, afirmă fostul colonel SRI Daniel Dragomir, într-o postare pe blog.

”Ilegalitatea a devenit normalitate în România de astăzi.

Aceste mesaje transmise pe social media, aceste interacțiuni nepermise între un oficial al SRI și jurnaliști, judecători, cu referire la dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată constituie grave abateri de la statutul cadrelor militare, al legilor incidente și aruncă suspiciuni cu privire la implicarea serviciului de informații în actul de justiție.

Vor continua să apară elemente concrete cu privire la abuzuri și incălcări ale Constituției. Atât comisia de control a SRI, cât și publicul vor avea ocazia să descopere una dintre cele mai importante rețele paralele ale statului paralel.

Până astăzi, CSM tace cu privire la declarațiile date de Dumbravă în fața Comisiei de control și cu privire la aceste dezvăluiri.
De ce avea nevoie Dumbravă ca pe lângă “opiniile sale juridice” să țină legătura cu magistrați și prin rețelele de social media?

De-a lungul istoriei României, liste cu dosare, cu oameni trimiși în fața “plutoanelor de execuție” au tot existat. Este timpul ca aceste practici să înceteze și ordinea constituțională să fie restabilită” scrie Dragomir.

Materialul complet aici.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998