CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Dreapta Liberala cere demisii la virf: ”Statul roman a ajuns calaul cetatenilor sai!”

4 comentarii / 2504 vizualizări / 29 iulie 2019

Liderul Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, cere demisiile președintelui, premierului și ale unor capete grele din instituțiile de forță, acuzînd, într-un comunicat vehement, statul român că a ajuns călăul propriilor cetățeni, în loc de protectorul lor.

”Asistăm stupefiati la cea mai mare sfidare a opiniei publice din ultimii 30 de ani!” afirmă Cataramă.
”Inteligența noastră este insultată grav de instituțiile statului român! Ni se spune că intr-un interval de cîteva ceasuri, un individ fără nicio dotare specială, reușește să omoare, să ardă și să facă să dispară total corpul uneia sau mai multor ființe umane; fără urme de sânge, oase, nimic!
Ni se spune că un om a comis o crimă imediat după ce a aflat că victima sa a sunat la 112; oricine știe că în urma unui astfel de apel autoritățile pot veni în orice moment!
Și cu toate acestea, criminalul, în loc să dispară urgent, parcă știind că nu-l va deranja nimeni, se apucă tacticos de treabă! Ore în șir.
E prea mult, e prea sfidător.
Disoluția statului a atins sferele cele mai înalte.
Dreapta Liberala cere demisia urgentă a Președintelui Klaus Iohannis, a PM Viorica Dancila și a persoanelor responsabile din serviciile secrete, Ministerul Public și MAI, pentru incapacitatea prevenirii unei tragedii, pentru haosul provocat după producere și pentru folosirea ei în scopuri electorale.
Avertizăm la modul cel mai serios că se încearcă de la nivel înalt, prin orice mijloace, ascunderea adevărului, pentru protejarea rețelelor infracționale de trafic de persoane.
Statul român și-a încetat misiunea de a servi cetățenii.
Statul român a ajus călăul cetățenilor săi!”, mai afirmă Viorel Cataramă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. In noiembrie fierbinte,
  Catarama Presedinte!

  • Comentaliu de mai sus e a mea.

   • „Statul român a ajuns călăul cetățenilor săi!”
    Asta a fost statul român pe timpul Securității ceaușiste.
    Exact la asta ne folosesc instituțiile de forță care nu răspund în fața nimănui, o mafie securistă care a ajuns să-și aleagă singură președintele.

 2. Da. Si idiotii utili se intrebuinteaza la maxim. mai mult, desi informatiile sunt toate in spatiul public, niste institutii, principalele responsabile, se extrag din vinovatii, pledand in rezolvatorii de serviciu (!). Aveam un dosar la DIICOT, in care primitivul prezumtiv criminal era suspectat de parte in traficul de persoane si nimeni nu spune nimic de acest lucru, cel mai important din toate – DIICOT lucreaza cu SRI pe lege si pe protocol, idiotii aia care cer reinvierea protocoalelor (niciodata moarte) se fac a nu vedea ca tocmai acum s-a dovedit inutilitatea acestor insailaturi abominabile, nicio inregistrare (desi DIICOT lucreaza pe interceptari, de multe ori numai pe ele, ale SRI) – oamenii vorbesc, in clar, despre trafic de persoane, despre trafic de organe, dar, ca si in cazul Sorinei, nu primesc niciun raspuns de la autoritati….Cpmplicitatea statului, de la presedinte in jos, este evidenta, numai ca se continua panarama temelor securiste cu vidul legislativ, insuficienta dotare, timiditatea politiei…in realitate e vorba doar de o mafie suprastatala care a inlocuit incet si sigur institutiile statului si rolul lor, Si mai e o dovada a complicitatii criminale – exista un protocol (iar!) intre Politie si media privind persoanele disparute si aflam abia cand apar dovezi publice ca persoanele au murit ca ele au fost date disparute, unele de luni, sau ani, fara ca media sa fie instiintata…Mai e si idiotenia rostogolita in spatiul public despre cele 24 de ore de asteptare, ori, indiferent de cate si ce filme proaste vad politistii si magistratii, pentru un copil cautarile trebuie demarate urgent! E imens efortul de a tine departe serviciile secrete (principalele vinovate, de complicitate si inactivitate) de toata mizeria asta a traficului de persoane si trebuie aflata implicarea reala…Iesirea lui Iohanis si tzafna USR-ului, ambii unelte securiste si beneficiari ai jocurilor criminale, nu fac decat sa atraga atentia asupra aburelii monstruoase care ni se prezinta ca episod de circ sangeros in cretinoida si perpetua campanie electorala…
  P.S. Legislatia e prea multa si prea degeaba, la noi, in loc sa se urmareasca respectarea legii, se lucreaza, din greu, la alte acte normative si mai derutante decat primele…nu era nevoie de nicio procedura, de nicio metodologie, doar pe prevederile Constitutiei si ale Codului Penal se putea interveni, cu sau fara aprobarea magistratilor, niciodata un act secundar, indiferent ce scrie in el, nu poate contrazice Constitutia, doar ca incopetenta sistemului de ordine publica a devenit criminala…Totusi, cui mai serveste aceasta inflatie de acte normative prin care inoata serviciile si interlopii ca intr0un inot sincron?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998