CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Drulă, atac vehement la liberali: Mai conduce cineva PNL?

18 comentarii / 2585 vizualizări / 4 august 2023

”Mai conduce cineva PNL? Domnule Ciucă? Onoarea nu v-ar obliga să prezentați niște scuze românilor? Cum ajungi în vremuri normale și fără vreo catastrofă cu deficitul cu 42 de miliarde mai mare decât cel pe care ai construit bugetul? Deficit 68 de miliarde de lei ați pus în buget. Azi, ministerul Finanțelor recunoaște că prognoza este de 110 mld lei!” acuză, pe Facebook, liderul USR, Cătălin Drulă.

„Nu e o “mică” eroare. De la 68 la 110 miliarde e o diferență enormă.
Este amanetarea viitorului României pentru clientela voastră rapace de la partid.
Și acum veniți fără nicio rușine și repetați discursul fesenist de anii ’90?
Tratați antreprenorii, micii profesioniști, IMM-urile de evazioniști și vreți să le băgați mâna în buzunar? Mai lipsește să îi numiți “privatizați” sau “afaceriști” ca să fie anii ’90 înapoi complet. Sub numele PNL, ce rușine! Nu o să vă lăsăm să distrugeți economia României. Țara are nevoie de o guvernare responsabilă, reformistă, onestă. România are resurse pentru a fi prosperă și liberă, dar trebuie scoasă din ghearele clanurilor de partid care au jumulit-o” mai scrie useristul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

 1. George Simion a acordat un interviu ziarului israelian Israel Hayom. Declaratii Simion: Suntem un partid care cel mai probabil va fi membru al guvernului în România, și putem fi prieteni cu Israelul dintr-o poziție de putereMulti evrei care au plecat din Romania in anii 1960 si 1970 sunt dupa parerea mea o mare pierdere pentru noi.; Regret că nu sunt evrei aici în număr mare; Într-un moment în care eram o țară mare, între cele două războaie mondiale, voi – evreii – ne-ați ajutat; În viziunea mea despre viitor, sunt interesat să folosesc în mod corespunzător cei 800.000 de cetățeni israelieni de origine română. Aceasta este o oportunitate de care nu profităm.;
  Adevărat, există un număr mic de nebuni aici care susțin că Holocaustul nu a avut loc; Antonescu a fost dictator și un criminal de război; Nimeni nu neagă responsabilitatea statului român pentru crimele comise împotriva evreilor în al Doilea Război Mondial; Există în România admiratori ai lui Ceauşescu, ai lui Antonescu, ai lui Zelea Codreanu (întemeietorul Gărzii de Fier). Nu-i admir pe niciunul.
  https://www.israelhayom.com/2023/07/12/holocaust-should-not-be-part-of-political-games-romanias-youngest-lawmaker-shaking-up-politics/

  • fiind astfel primul politician roman care le ridica israelienilor problema ca sunt adesea incorecti cu romanii.
   Esti o jigodie care scoate din context astfel incat sa denigreze?

  • ASTA SE SPUNE IN ARTICOLUL ISRAELIAN, DESI E DIPLOMAT SI NU „NEAGA hOLOCAUSTUL”, face mai mult decat altii; Spune stop indoctrinarii.
   Aici e de apreciat si senatoraea Sosoaca, care e si mai categorica si corecta decat e Simion, mai diplomat, care vrea sa se faca frate cu dracul pana trece puntea.

  • Ana Aslan este armeancă 100%.. Portretul unei personalități românești: Ana Aslan
   În ianuarie 1897, se năștea Ana Aslan, mezina unei familii de armeni din Brăila, cu valențe intelectuale. La nașterea sa, tatăl Mărgărit Aslan avea 54 ani, iar mama Sofia Aslan (fostă Popovici), era mai tânără cu 20 de ani.

   • E distractiv!

    • Simion tocmai îi gratulează pe evrei în tot articolul.

     • care te-a patruns atat de mult ca te zgarie pe creieri.

     • Ceea ce vrei tu se cheamă măciuci, in cap, in gura…

 2. Nu poti sa traduci titlul sau esti o pramatie?

 3. Profesorul Ion Coja a declarat în mod constant că în România n-a existat Holocaust. George Simion a declarat tranșant și fără echivoc: „Adevărat, există un număr mic de nebuni aici care susțin că Holocaustul nu a avut loc „ ; „ Antonescu a fost dictator și un criminal de război„

  • si te-a si scapat in cap la nastere, caci nicaieri Simion nu l-a denigrat textual, personal pe profesorul Ion Coja. Cauti nod in papura, caci esti un dusman ascuns si invrdajbitor al neamului romanesc.

 4. Simion a spus ca AUR va ajunge la guvernare, nu ca va face guvern cu PSD, asta fiind doar interpretarea ta tendentioasa. Desi e posibil ca guvernarea ce o sugerezi sa fie mai nationala decat cea a PSD cu PNL.
  Simion a facut o diplomatie vizibila. Nici nu a vrut sa recunoasca definirea antisemitismului ca forma de totalitarism ideologic evreiesc, cum vor ei sa o impuna, spunand astfel, ca eschiva, ca nu cunoaste „definitia IHRA” a antisemitismului.
  Traducerea mecanica in romana a articolului o poate vedea oricine aici:
  https://www-israelhayom-com.translate.goog/2023/07/12/holocaust-should-not-be-part-of-political-games-romanias-youngest-lawmaker-shaking-up-politics/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=sc&_x_tr_hist=true

 5. Da, il conduce: aceleași lichele! Ia să vedem noi cu cât ne-a indatorat si USR ! Si Cioloș dupa ce a fost gonit Ponta din cauza uneltirilor cu cazul ”colectiv”. Parcă a semnat Dacian Cioloș repejor un contract de 3 miliarde pentru niste fregate? Dupa care, au urmat si altele, se scurgeau miliardele de parca erau la cutia milei. De ce nu țipa Drulă si atunci? Si firma lui fara activitate cu bani din PNRR? Si prosteala MAJORĂ cu acest PNRR, deoarece marea parte din bani sunt imprumuturi la care România va plăti dobânzi mari? Vlad Voiculescu in pandemie? Cati bani a păpat? Sa se faca un bilanț, ca sa știm si noi fiecare cu cât a îndatorat bugetul, dar cică noi să plătim, ca si asa suntem batjocura oricui, ce mai contează? Ludovic Orban, Ciucă, Câțu si Johannis sunt campionii acestei datorii a României. AUR sa facă o interpelare in Parlament, sa aflăm unde s-au dus banii si ce s-a făcut in schimbul lor.

 6. Alege gAURa !

  • locul in care traiesti, locul de unde mananci.

  • Iată că Simion a schimbat macazul. Sfânta Lumină se ia de la Ierusalem. În lipsă de șTramp, nu se mai merge în SUA ca pe vremea lui Ilievici, Emilogul, Băse sau Johanus Nici ca pe vremea turcilor. Înainte de fi unși domnitori, românașii mergeau la Stanbul să pupe inelul și vârful papucului Sultanului. Peșcheșul era pe măsură. Era să uit de vremea când Lumina venea de la Răsărit adică din Sfânta Rusie bolșevică. Simion nu s-a uitat să vadă că unii israelieni îl declară fascist pe Bibi. Comentarii de la articolul din Haaretz.
   My brothers the fascists 17:50 03.08.2023 spune: Fasciștii evrei israelieni braț la braț cu frații lor naționaliști albi neo-naziști
   Shimon Z. Klein 10:14 04.08.2023 spune: Nu există nicio diferență între partidele de extremă dreaptă ale lui Itamar Ben Gvir, Betzalel Smotrich și ideologia neo-nazistă. Primii au înlocuit ura față de evrei cu ura neevreilor. Aceasta este singura diferență.
   Davidovitch 16:51 03.08.2023 spune: Naționalismul dreptei israeliene este atât de centrat pe naționalismul său încât este gata să vândă memoria și suferința evreiască. Nu are demnitate. Și s-a spus odată că stânga israeliană a uitat ce înseamnă a fi evreu. Exact invers. Dreapta israeliană distruge totul în Israel – iar memoria evreiască este inclusă în ea.

 7. „Simion l-a comparat pe Antonescu cu alți dictatori români, precum regele Carol al II-lea și dictatorul din epoca comunistă Nicolae Ceaușescu, încercând să minimizeze rolul unic al lui Antonescu în Holocaust“, scrie Haaretz în analiza pe care o face interviului dat de George Simion.
  AUR nu ar fi ajuns insa aici, probabil, dacă nu ar existat nişte imbecili precum fraţii liberali Muraru, sabotori ai României în fapt, împreună cu sorosiştii aliniaţi de GDS-iştii gen Andrei Cornea si alti ticalosi, care, ca să rămână PNL la putere, să încerce stoparea partidului AUR şi a oricărui partid naţionalist ar apărea, cu acuze forţate de fascism şi antisemitism etc.
  Nici PNL nu va câştiga, iată, nici România, forţând un partid românesc sa se alinieze şi el iudeilor.

 8. Yo sunt satul pana-n gat de mizerie holacastoidala,ar fi timpul pentru discutii serioase cu argumente istorice ptr. a pune punct odata ptr. todeauna asupra acestui subiect care a inflorit al dracu` de mult dupa revolutie(ma rog ,lovitura de stat)Sa nu uitam ca am mai avut istoric care ne-a dictat istoria din aceasta semintie!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998