CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Drula:”Ar trebui dezincriminat consumul de marijuana, ca in toate tarile civilizate”

8 comentarii / 6504 vizualizări / 12 mai 2022

Liderul interimar al USR, deputatul Cătălin Drulă, crede că în România ar trebui dezincriminat consumul de marijuana, urmînd exemplu altor state ale lumii. Declarația a fost făcută la Radio Guerrilla, în emisiunea realizatorului Liviu Mihaiu.

Cătălin Drulă a spus, vizavi de legalizarea marijuanei, etichetată la noi drept drog de mare risc, că, personal, nu a consumat droguri în tinerețe, dar că, în opinia sa, ”ar trebui decriminalizat consumul, ca în toate țările civilizate. Apoi, canabisul medical e o chestiune absolut recunoscută, pentru anumite tipuri de afecțiuni poate să ajungă să fie singura chestie care mai funcționează. M-aș uita la experiența unora care au legalizat, precum Statele Unite” a mai spus liderul USR. De menționat că în România, legislația nu sancționează direct consumul de droguri, dar sancționează cu închisoare de pînă la 3 ani deținerea de droguri pentru consum, ceea ce face, practic, consumul de droguri ilegal. Cît despre folosirea cannabisului în scopuri medicale, ea a fost legalizată la noi în 2013. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. S-a cam terminat cu anticomunismul și antiRusia prin țărișoară pe motiv că prorușii din România sunt 2, al treilea prostovan sovietic de pe blog postând din Tiraspol.
  N-au rămas decât marotele Ebei și ale PD-ului lui Boc, drogurile ușoare sunt foarte bune în campaniile electorale în care nimic nu ai a spune. Dar tot îți trebuie verde de la Securitate.

  • „Vladimir Pulin“, care postează în spasme şi convulsii pe aici, este un căcat cretin şi oligofren, un impotent cu scula bleagă şi cu sloboz în borş la cap, în loc de creier, care n-a futut nimic în viaţa lui decât pe mă-sa, când a prins-o bolândă la pat, după care l-a futut tot batalionul Azov pe el. N-are argumente ci doar pula-n gură şi în cap, că i-au fecundat creierii toţi avortonii planetei înregimentaţi în Azov, de cât s-au slobozit în el, curvă de pripas, zdreanţa bulangiilor care s-au pişat pe el şi s-au căcat în gura lui, de-i iese din ea preaplinul vărsat pe-aici. „Pulin“ e o zdreanţă penală din Batalionul Azov – Ucraina, refugiat în România din laşitate şi de la prea mult spart în gură şi în cur.
   Marş înapoi la canalul de scursuri Azov, în Ucraina, „Pulin“ zdreanţă penală.

 2. si citzu spune ca ar fi trebuit dezincriminat consumul,
  mai ales in tarile civilizate…..
  (drula pa „marijuana” incendia buticarii de la metrou…..)

 3. Gura pacatosului…

 4. O ard și beutorii de pisat asa aiurea! Au devenit irelevanti și vor sa se bage în seama cu aceea parte a electoratului care tânjește după legalizarea ierbii!
  Breaking news dospitule! E prea mulți bani în joc de la trafic ca să fie legalizat consumul!
  Plus ca romanii o ard pe beutura! Iarba e pentru smecheri și Chirila

 5. Tara arde de tatari ,
  P..da bea cu lautari !

 6. Este benefic consum de marijuana, nu e droguri e o iarba care crește ca tutunul, în toată lumea se consuma iarba ca medicament, eu consum și mă relaxează nu îmi scad reflexe

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998