CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dulcele trai de la stat: ieri supervedeta de showbiz, azi ”caz social grav”

0 comentarii / 1625 vizualizări / 24 ianuarie 2013

Varianta stilată a știrilor despre țiganii care mergeau cu Mercedesul să ridice mîncarea din cantinele sociale ar putea suna cam așa: un personaj care a deținut statutul de mare vedetă în showbiz, ani de-a rîndul, prin activitate profesională ori prin relații cu bărbați bogați și celebri a ajuns să își păstreze locul de muncă sub acoperirea de caz social grav. Despre cine e vorba veți afla în rîndurile de mai jos.

Corina Dănilă. Un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Și-a început cariera în Televiziunea Română, în 1994, ca prezentator de ştiri, continuând apoi, din 1996, la Pro TV. Din 2000 a devenit prezentator TV la postul Acasă. Începând cu 2006, Corina Dănilă a fost realizator şi moderator TV la Euforia TV. Actriță, totodată, a jucat în mai multe piese de teatru, filme artistice și seriale. A fost iubita unor bărbați potenți financiar, precum Peter Imre, fostul manager de la Philip Morris și trustul Adevărul, ori Norris Măgeanu, patron de firmă și reprezentantul NIKE în România.

De ceva vreme, Corina Dănilă s-a întors în TVR, în calitate de consilier al celebrului Titi Dincă, unul dintre stîlpii TVR dintotdeauna. O poziție solidă, care îi permitea vedetei să se răsfețe în interviuri și să vorbească despre pregătirea ei de excepție ori despre viitorul luminos care se prefigurează.
După ce TVR, aproape de colaps, a decis concedieri masive pe bază de teste date angajaților, pentru Corina Dănilă au început problemele. Căzută la probele profesionale, derulate în ultimele săptămîni, ea a ajuns pe lista de disponibilizări, care se vor face începînd cu 1 februarie.

Numai că, deus ex machina, vedeta e salvată în ultima clipă prin introducerea ei pe o listă de așa numite cazuri sociale grave din TVR, altfel spus persoane care ar muri de foame dacă și-ar pierde slujba.
Dănilă, membru PSD de cîțiva ani, e singurul nume sonor de pe o listă de 55 de cazuri sociale grave, selectate la sînge dintr-un număr inițial de 462, aprobată în ședința de ieri a Consiliului de Administrație, și e plasată în compania unor amărășteni gen. costumiere, electricieni, mașiniști, femei de serviciu, care au situații dramatice în afara serviciului (inclusiv un angajat cu tulburări psihice severe căruia medicii i-au recomandat terapie prin integrare în colectivul de la serviciu).

Motivul pentru care Dănilă, deținătoare inclusiv a unei vile în Muscel, după cum relata presa acum cîțiva ani, a fost inclusă pe lista salvatoare e acela că e divorțată și are un copil (cu milionarul Norris Măgeanu) de crescut. Un criteriu care s-ar putea aplica, însă, cîtorva milioane de români, la această oră.
Cei 55 de ”salvați” se vor adăuga altor 2.395 de salariați care vor rămîne, în timp ce alți vreo șase sute urmează să părăsească instituția peste cîteva zile. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998