CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

După dosarul Ponta-Blair urmeaza Iliescu-Michael Jackson?

1 comentariu / 34055 vizualizări / 8 septembrie 2016

Ecourile celui mai stupefiant scandal amorsat de DNA sunt departe de a se fi stins, e vorba de celebra acuzație la adresa lui Tony Blair că a făcut jocuri electorale pe bani pentru Victor Ponta. O anchetă binevenită a procurorilor DNA, dar care trebui musai urmată de altele de calibru încă și mai mare. Următorul dosar, obligatoriu să fie Iliescu-Michael Jackson.

Sigur că starul pop e mort, dar e de așteptat ca procurorii să nu se încurce de asemenea amănunte nesemnificative.
Pe lîngă cazul Blair, cel al regelui pop e de-a dreptul scandalos.
Fostul premier britanic e acuzat că a ținut un discurs în România, în martie, pe banii lui Ghiță, în anul electoral 2012, discurs care ar fi contribuit la alegerea lui Ponta deputat de Gorj, în noiembrie, într-un colegiu unde PSD avea în jur de 90% din voturi.

Comparativ cu acest caz, cel al fostului președinte Iliescu e de-a dreptul revoltător.

 

ion-iliescu-un-baiat-simplu-inocent-sensibil-18371992

În 1992, reamintim, Michael Jackson a fost adus în România pentru un concert care a avut loc fix între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale.
Megastarul a fost primit de candidatul Ion Iliescu la Palatul Cotroceni, s-au întreținut cordial în fața reprezentanților presei internaționale, a participat la inaugurarea unui cămin de copii, tot alături de candidatul Iliescu și a vizitat palatul Snagov, aflat în proprietatea RAPPS, însoțit pas cu pas de oamenii candidatului FDSN(PSD). De asemenea, artistului i s-au pus gratuit la dispoziție cîteva sute de polițiști care au alergat cu el pentru o filmare inclusă de cîntăreț într-un videoclip. După concert, Jackson a fost din nou primit de Iliescu la palatul Cotroceni, unde a fost decorat și i s-a dăruit o uniformă de jandarm.

Pentru ca tacîmul să fie complet, producătorul concertului, Marcel Avram, avea strînse legături de afaceri cu oameni apropiați partidului lui Iliescu (vezi cazul Zambaccian).

DNA are, în consecință, elemente arhi-suficiente, comparativ cu scandalul Blair, să îl ancheteze pe Ion Iliescu, pe urmașii lui Michael Jackson eventual, să recupereze uniforma de jandarm și drepturile de copy-right pentru clipul cu polișiști, să anuleze mandatul prezidențial 1992-96 și să-l scoată învingător pe Emil Constantinescu.
Sau, și mai bine, să ia o lopată și o lanternă și să-l ancheteze direct pe Maicăl, ca să dea un exemplu tăios celor tentați să mai recurgă la asemenea manevre politicianist-electorale…(B.T.I.)

 

foto: jurnalul.ro, libertatea.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Tuturor imbecililor care continua in mod absolut idiot sa blameze PSD pe motiv ca sunt „comunisti”, „rai”, „criminali” etc. le recomand sa admire politica vandutilor din guvernul actual, care trec povara taxelor catre stat, din portofolul angajatorilor (recte multinationale) in spinarea sclavilor romani (recte hipsteri frumosi si liberi), o urare: continuati baieti, continuati, dati-va cu tesla-n oua, tavaliti-va-n chinuri, idiotilor!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998