CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dupa PSD, si liberalii anunta sanctiuni anti-penali in statut

1 comentariu / 1891 vizualizări / 9 martie 2015

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, azi că Statutul partidului va fi modificat astfel încât în cazul membrilor PNL cu dosare penale să se aplice sancţiuni implicite, în funcţie de stadiul procesual, inclusiv prin revocarea din funcţiile deţinute în partid şi administraţie.

Orban a declarat că pe ordinea de zi a BPN al PNL din 16 martie, primul punct va viza proiectul votului prin corespondenţă, urmat de modificarea Statutului partidului: ”Odată cu trimiterea în judecată, membrii PNL care vor fi trimişi în judecată, de drept vor fi suspendaţi din funcţiile politice de conducere pe care le deţin. În cazul condamnării în primă instanţă, membrii PNL care sunt condamnaţi în primă instanţă vor fi suspendaţi de drept şi din calitatea de membru, urmând ca în cazul în care sunt condamnaţi definitiv să-şi piardă de drept calitatea de membru. De asemenea, pe perioda arestului preventiv, în cazul în care se dictează arest preventiv împotriva unui membru al PNL, în mod evident acesta va fi suspendat şi din funcţia de conducere politică şi din calitatea de membru, până la încetarea măsurii de arest preventiv”, a explicat, conform Mediafax, Orban.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Sunt deja in functiune softuri electorle formidbile care creaza „votanti” numiti”Persona” fictive dupa date luate de pe siturile de socializare si care lucra tot intr-o veselie, la nevoie,spre rezultatul dinainte stabilit.A fost un mare scandal cu unul dintre progamatorii inginer informatician american (contractor al guvernului american)care a dat de gol toata excrocheria.Va rog sa cautati la Internet.Metoda votul prin „corespondenta” este numai prielnica pentru asemenea inselatorii de amploare greu de investigat.Se pot crea prin acest software atatea” persone” fictive( care voteaza la ordin),cate sunt necesare pentru a ajunge la rezultatul dinainte stabilitrezultatul castigator al mafiei egala in controlul trii la momentul dat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998