CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Dupa razboi, multi viteji se cara: ministresa ”Usturoi ” ii spune pa lui Ponta

8 comentarii / 4283 vizualizări / 1 octombrie 2020

”Mă retrag din PRO România” anunță pe Facebook fostul copil-minune al guvernului Ponta, Ioana Petrescu, nu fără a preciza că va candida, totuși, la alegerile parlamentare.
”Am decis să ies din Partidul PRO România. Este o decizie dificilă, dar necesară, pe care o iau după doi ani în care am făcut parte din conducerea acestei formațiuni.
După succesul de la alegerile europarlamentare, partidul a intrat pe o pantă descendentă și a ratat multe ocazii in care sa ofere soluții la marile teme urgente care se dezbat la nivel național. În lipsa unui dialog constructiv in interiorul formațiunii din care fac parte, am ales sa iau poziții publice, ori de cate ori am avut ocazia să–mi exprim punctul de vedere, mai ales pe temele în care am o expertiza bazată pe studii și experiența de lucru la nivel internațional. Din păcate, doar rar luările mele de poziție au dus la inițiative legislative ale PRO Romania în Parlament. Sentimentul sterilității unei astfel de activități politice a devenit pregnant” mai scrie ea.

”România trece printr-un moment prea greu pentru ca noi, tinerii politicieni, să nu continuăm lupta de a schimba modul de a face politică în țara noastră. Închid o etapă, drumul continuă” conchide Petrescu.
Spre USR-PLUS în zbor? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Succesul de la europarlamentare a fost bombonica cu care sistemul l-a agatat pe puie monta, pentru a-l folosi ca pe o hartie igienica la daramarea guvernului Dancila si aducerea la guvernare a ciumei galbene. Nu a fost un succes real.

 2. Poate ne spune si noua cineva de pe aici, BTI sau Parpanghel, ce meserie are taxu. Adica ce grad ca meseria se stie.
  Nu de alta dar dupa cum a fost lansata in PSD la varsta ei, alde tuica Zetea si tuica Bran sunt mici copii pe langa Petreasca.

  • Ia-o și tu logic, în gură.

   Un partid cu sute de mii de membri este mai puțin probabil să fie alcătuit exclusiv din progenituri de sugători de pule în Securitatea ceaușistă.

 3. Generatia Ioanei Peterescu, este generatia recordului absolut al criminalitatii securist stalinsit/naziste.Aceasta generatie se catara pe cadavrele bunicilor si aprintilor care au fost victimele criminalitatii PCR-ist/ceusist/securiste. Ioana Petrescu progenitura unor securisti,,scolita in SUA pe banii victimelor securitatii politie politica in Romania nu se poate regasi decat alaturi de alte progenituri securiste, in fapt cele din USR. https://www.bursa.ro/baba-si-mitraliera-informatiile-secrete-ale-ioanei-petrescu-81142424

 4. partidul SIE n-a facut multi purici
  Alba ca Zapada si-a tras chiloteii,pe ea, si-a indreptat fustita si a disparut dupa colt
  or mai fi si alti pitici promitatori pe lumea asta, nu numai Puie Monta

  • SIE a învățat acum că nu poți fura la locale numai cu secțiile de la ambasade.
   Se pune și ei la punct după filmările cu SRI.

 5. hai ca si-a dat demisia si Gelu Diaconu
  din lichidul asta de frana care e Pro Romania, in cateva zile n-o sa ramana decat cateva picaturi

  • Următorul comentariu nu poate fi decât despre pesedeaua leșinată care nu mai are nevoie de vreo mare alianță a stângii. :))))))))))))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998