CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Duta: Doctoratele – blazoane inventate pentru lacheii Securitatii din Romania

8 comentarii / 3177 vizualizări / 21 ianuarie 2022

”În România, ”elitele” impuse de un sistem avortat și alăptat la mameloanele Securității trebuiau” înnobilate“ cu titlul de doctor. Așa au apărut “școlile“ de inventat blazoane pentru lacheii unui sistem care a trădat România și care ne-a indus ideea că e normal să fim slugi. Ele se numesc universități private, SNSPA (fosta școală de politruci a PCR), Academia Națională de Informații (pepiniera de securiști ), Colegiul Național de Apărare(înființat de generalul izmenar Gabi Oprea, cel cu patria în suflet și fruntea de două degete) etc” scrie, pe Facebook, medicul chirurg Lucian Duță, fost președinte al CNAS.

”Ca să fie clar: nu toți cei care au absolvit aceste entități sunt ticăloși. Dar ele sunt paravane prin care impostorii și incompetenții care ne conduc au căpătat legimitate morală să ne conducă. În realitate sunt doar niște personaje triste, slugarnice și care execută perfect programul care li se impune, adică distrugerea vieții noastre. Nici măcar nu au de ales: dacă nu ne execută pe noi sunt executați ei!
Așa au apărut personaje triste (Ponta, Cîțu, Coldea, Dumbravă, Kovesi și mai nou Ciucă) despre care aflăm cu “surprindere și îngrijorare “că sunt impostori academici. Și mai sunt mulți. Aproape toți pe care îi vedem în viața publică că-și trec în CV titlul de “doctor”, dar care nu au citit nici o carte în viața lor. Când li se pune în față impostura încep să schelălăie. Se fac “comisii” de analiză și în funcție de interesele stăpânilor sunt executați sau din contră sunt avansați (Kovesi avea “doar” 4% plagiat, deci merge).
Aceștia sunt oamenii cu România în suflet. În sufletul lor de trădători, hoți și iobagi!” mai scrie medicul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul.

 2. Odată, doctoratul presupunea ca aspirantul sa fie un expert confirmat de experienta lui profesionala, care expunea rezultatul experientei sale în substanța lucrării de doctorat. Acum toți mucosii care abia au căpătat o diploma se înscriu la doctorate și fac lucrări în care experienta lor profesionala este zero barat, demonstrând în fapt ca și ei sunt niște nulități in specialitatea în care își dau doctoratul. Însă sporuri grase la salariu încasează luna de luna.
  Eu am doua licențe, în domeniul economic și juridic. Pentru a doua licență am învățat 5 ani de zile. Nu s-a pus niciodată problema recompensarii studiilor mele juridice. În schimb instituția în care lucrez e plina de „doctori”, toți cu funcții și sporuri. Banii înapoi impostorilor!

  • Doctoratul contemporan reprezintă o etapă obligatorie în carierele academice.

   Poți excela în varii domenii cu un doctorat oarecare în urma competențelor dobândite. Poți la fel de bine să te alegi cu o diplomă bună exclusiv ca curpapir.

   Securiștii și politrucii cu doctorate sunt impostori și atât. Excepțional, politicienii tardivi, profesori/medici trăzniți, sau politicienii cu altă carieră de bază, vezi diverși economiști, au doctorate de care n-a auzit nimeni, find simpli pași făcuți la timpul lor, în debut de carieră academică.

   Tezele de doctorat în drept, apărare, securitate, științe juridice, tainele comunicării, abisurile ascultării la perete sunt căcaturi pentru sporuri bugetare.

 3. @ Gica Contra … subscriu . Toate nulitatile-s doctori . Si multi dintre ei trecuti pe la „fabricile „de diplome .Kulturnici nu gluma .

 4. STEFAN CEL MARE NU AVEA COMANDANTI CU DOCTORATE…DAR A TINUT TARA SUS, GOSPODARII HARNICI, S-A INGRIJIT SI DE SARACI SI DE TRADAREA BOGATILOR…A INSTRUIT ARMATA PE BUNE..A CRESCUT CAII IN HERGHELII PENTRU LUPTE..DOCTORII NOSTRI SUNT GRASI, PROSTI SI LENESI DE PARAIE PATUL SUB EI SI AU FOTOLII PENTRU CURURI BABANE DE PORCI..ASTA E DEMOCRATIA PE CARE ATI INSTAURAT-O IN 1990…COMUNITATEA RROMA POATE FI MANDRA…MAJORITATEA LIDERILOR ASA PREGATIRI SI HARNICI APARTIN EI..AS FI INTERESAT SE ROAGA PATRIOTUL BECALI CARE A PRADUIT TERENURILE ARMATEI CU FRATII PAUNESCU, CAND AUDE SCRASNETUL SENILELOR PRIN ZAPADA ESTULUI? PENTRU CA BOGATIA LUI DE ASTAZI STA LA BAZA DISTRUGERII ARMATEI, A INEXISTENTEI REZERVISTILOR, A INEXISTENTEI MINIMULUI SERVICIU MILITAR, DECI EXPLOZIA FATALAILOR….SFANTUL BECALI CARE DA DIN GURA SI FACE CAZ CA AJUTA 5 INSI, DAR A DISTRUS PENTRU BANI DE CAZINO, TARIA SI EDUCATIA BARBATEASCA A UNUI POPOR. PURTATOR AL NUMELUI SFANTULUI GHEORGHE, PATRONUL ARMATEI, EL S-A DOVEDIT A FI COADA DE TOPOR CARE A RETEZAT DE LA RADACINA VIITORUL ARMATEI..DAR…A JUCAT LA CAZINO DE S-A SATURAT SI DADEA SPAGA 5000 EURO LA MONACO.!!!

  • Corect și la obiect!

 5. & Dacă celor care au votat cu Băsescu le sunt utile doze suplimentare de vaccin pentru îmbunătățitrea imunității, funcție și de câte ori l-au votat pe Băsescu, observând și că Syda este „activ politic” ,?

 6. Nici ca se putea mai clar!!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998