CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

E grav: vedeniile lui Citu iau amploare, e caz medical urgent

5 comentarii / 2512 vizualizări / 6 decembrie 2021

Fenomen îngrijorător: după ce a văzut economia bubuind repetat, fericire și bunăstare la toți românii, preşedintele PNL, Florin Cîţu, a început să aibă și alte vedenii, la scară mai largă de astă dată. Vedem, de exemplu, în UE că vîrsta pentru cei care votează este coborîtă la 16 ani. Din punctul meu de vedere, da. Eu cred că este un lucru bun”, a declarat el azi.

Problema pentru Cîțu și eventualii lui oftalmologi e că votul la 16 ani e prezent doar în 1,5 țări ale UE, adică Austria și Malta, la care se adaugă, la nivel mondial, Argentina, Brazilia, Cuba, Ecuador, Nicaragua și cam atît. Iranul a avut vot la 15 ani pînă la momentul cînd a decis să ridice vîrsta la 18.
Discuții sunt în permanență peste tot, de mulți ani, mai ales în Europa și SUA, unde populația are o durată medie de vîrstă tot mai ridicată și se conturează riscul debalansării politicilor statale în defavoarea tinerilor, care au o mai slabă reprezentare la vot. Dar materializarea propunerilor – ultima venită e de la noua coaliție din Germania, pentru următorii ani – se tot prelungește, între altele pentru că e greu de asimilat teza că tinerii pot decide reprezentarea în conducerea statelor la o vîrstă la care nu au voie să conducă mașini, să bea bere, să-și facă familii, să fie mobilizați ori măcar să-și folosească banii cîștigați după bunul plac.
În consecință, sfatul pentru liberali ar fi: duceți-l urgent pe Cîțu la oculist, pînă nu începe să vadă invazii extraterestre sau inamici verzi la granița de Est. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. ochii umezi ii joaca feste drogangiului!

 2. Incontestabil,sfatul dvs.este cat se poate de indreptatit,dar grija in alegerea oculistului.Mai stii cum vad unii cele mai simple lucruri.

 3. Ce atâta oculiști, oftalmologi etc.? La spitalul 9 cu el!

 4. Eu sunt foarte multumit. KWJ si Catu Matu marii strategi pnl, parasutati in primele pozitii de conducere ale partidului. Sunt veniti de aiurea, unul de la Sibiu cu acoperire BND, altul racolat de CIA cand se „vaccina ” repetat, la studii in US. Si acuma noi ce sa facem? Sa fim fascinati de dintii de teuton, de ochelarii chetosisi si costumul alb a sotului Carmencitei (cam astea-s toate calitatile marelui „liberal”).
  La Matu-Catu n am ce enumera..
  Vor culege ce au semanat (liberalii)! Da nu i nici un pacat, in tara asta trebuie cultivata egalitatea de drepturi intre oameni.

 5. E cântecul de lebădă a unui caraghios nenorocit parvenit in politica cu proptele ce păreau solide…
  Hai sictir …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998