CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

E groasa: Boc, huiduit de cetateni pe centura Capitalei

0 comentarii / 1419 vizualizări / 15 iulie 2010

Premierul Emil Boc, aflat în inspecţie la centura de nord a Capitalei, a fost oprit de un grup de persoane care l-au huiduit şi i-au cerut demisia, spunându-i că sunt luaţi de „proşti şi cobai” prin tăierea salariilor şi că de când a preluat mandatul de prim-ministru nu au văzut nimic bun realizat.

Grupul de persoane, care s-au recomandat drept poliţişti comunitari şi funcţionari concediaţi din primăriile sectoarelor 1 şi 2, i-au reproşat premierului că a tăiat salariile, a impus taxe şi nu a creat condiţii pentru înfiinţarea locurilor de muncă, dar şi legăturile puterii cu „infractori ca Bercea Monialul”.

„Ne luaţi de proşti, de cobai. Noi, dacă nu ne simţim capabili, ne dăm la o parte”, i-au spus protestatarii premierului. În replică, Boc a acuzat că protestul organizat în timpul vizitei sale pe centura de nord a Capitalei de către poliţişti comunitari din sectorul 1 a fost premeditat de primarul liberal Andrei Chiliman, care a permis ca în poliţie să se angajeze prea multe persoane, aflate acum în fază de concediere.

„Este evident că a fost premeditat, erau trimişi de Chiliman oameni de la sectorul 1 din Poliţia Comunitară, pentru că primarul a angajat fără răspundere 1.800 de oameni în poliţie şi nu aveau loc decât 800. Să meargă să-i ceară socoteală lui Chiliman”, a spus Boc, citat de Mediafax.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998