CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

E groasa: DNA a cerut contractele oamenilor adusi de Nicusor in Primarie

11 comentarii / 10829 vizualizări / 29 august 2021

Un dosar penal, cu numărul 103/P/2021, deschis nu demult de DNA în urma plîngerii unei foste angajate din Primăria generală – consilier personal al primarului detașat ca Inspector de Specialitate în cadrul Serviciului Urmărire, Derulare Contracte de Investiții din cadrul Administrației Municipale de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic – dă semnale că situația e groasă în instituția care administrează Capitala.

Mai exact, procurorii DNA au cerut primăriei, printr-o adresă oficială, să furnizeze copii ale datelor complete ale tuturor persoanelor angajate de primarul general Nicușor Dan la cabinetul său începînd din 1 octombrie anul trecut și pînă pe 21 iulie a.c. Documentele includ numirile și demiterile din respectivul cabinet, cu tot cu cei 12 consilieri personali ai primarului, contractele de muncă ale acestora, delegări, detașări șamd. Termenul pînă la care procurorii au cerut documentele, în virtutea codului de procedură penală, a fost 20 august.

De urmărit cu interes, am spune, ce iepure ar putea ieși din pălăria DNA în perioada următoare, pentru că situația provocată de haosul din primăria generală se precipită vertiginos. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Ok, ati furat poza. Va rog sa o semnati, macar.

 2. Nicusor, presedinte !

  • Plicușor a ieșit din aria mitologiei muii. Bucureștenii vor reveni și la sârmuliță numai să scape de mafia securistă.

 3. ” Termenul pînă la care procurorii au cerut documentele, în virtutea codului de procedură penală, a fost 20 august. ” Astazi este 30 August asa incat , daca nu este vorba despre 20 August 2022 , Mucusor Dan are tot timpul din lume s-o scoata la capat cu astia de la DNA . Iar daca se va intampla { DOAMNE FERESTE !!! } dupa gandul Episcopului Ciomagel atunci … la anul si la multi ani !

  • La Multi Ani !

 4. Cocalarul tuciuriu Nicusor Dan are protectia nazistului mafiot Klaus Iohannis, DNA DOAR SE PREFACE CA ”MUNCESTE”, asa sa insele oamenii victime ale regimului stalinsito/nazistPNL/USR/Iohannis.

  • DNA sa spuna ce a facut si cu celelalte dosare de mare coruptie ale tuciueiului impostor Nicusor Dan, dosare cert musamalizate

   • Sa spuna Ursulene, asa zicem si noi

    • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

     Să spună că a lăsat căruța Userei în drump, fără roți și fără cai, cu clopizda imbecilă mimând șofatul fără permis.

 5. Au cerut asa de sanchi, sa puna botul fraierii!

  • Ne-au si emotionat pe toti. Rapănul ăsta trebuia arestat din după-amiaza zilei in care a afirmat ca nu stie de unde are 100 000 EUR in conturi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998