CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

E groasa: liderul socialistilor europeni il acuza pe Basescu de tendinte dictatoriale

0 comentarii / 1599 vizualizări / 16 iunie 2010

Preşedintele PSE, Poul Nyrup Rasmussen, l-a criticat, azi, pe preşedintele Traian Băsescu, spunând că, după ce a pus toată povara crizei pe umerii angajaţilor de la stat, pe copii şi pensionari, acesta s-a axat pe reducerea libertăţilor civile, inclusiv a dreptului legitim de a protesta.

„România este într-o stare de criză economică şi socială”, a spus preşedintele PSE, Poul Nyrup Rasmussen, potrivit unui comunicat comun PSE-PSD, remis Mediafax.

„În ultimele săptămâni am fost martorii unui atac grav la adresa sistemului democratic şi de bunăstare al României. După ce a pus toată povara crizei pe umerii angajaţilor de la stat, pe copii şi pensionari, domnul Băsescu, preşedintele României, pare acum calat pe reducerea libertăţilor civile, inclusiv a dreptului legitim de a protesta. România merită mai bine”, a spus el.

PSE notează „cu mare preocupare”, potrivit comunicatului citat, lipsa de răspuns din partea Comisiei Europene la „atacurile recente îndreptate împotriva standardelor democratice” din România.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998