CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

E oficial: au reinceput manifestarile dedicate celui mai iubit fiu al poporului

12 comentarii / 9876 vizualizări / 5 august 2015

După coagularea unui grup de adulatori în media ai cuplului prezidențial – cu precădere ai răvășitoarei Prime Doamne – urmează pasul al doilea: relansarea manifestărilor dedicate celui mai iubit fiu al poporului. Deocamdată, faza locală, probabil cu titlu experimental.

Astfel, pe 12 august, la Sibiu, primăria locală, în parteneriat cu Muzeul ”Loja Chitarelor”, inaugurează, la sediul primăriei, expoziția ”Chitări și Coca-Cola pe tavă”, despre care aflăm, din textul invitațiilor oficiale, că ”este dedicată Domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, pentru aportul în implementarea și promovarea actului cultural”. Cel care a decis ca președintelui să-i fie dedicată exploziția este colecţionarul Viorel Cor­dos, patronul muzeului amintit, care spune, potrivit tribuna.ro:

”În calitate de iniţiator şi organizator, am decis ca acest eveniment, intitulat ” Loja chitarelor – Loja muzicii” să fie dedicat familiei prezidenţiale. Nu este un gest formal. Actualul preşe­dinte al României, pe vre­mea man­da­tului de primar, a arătat că este un promotor al actului de cultură, dar şi un iubitor al muzicii. Mai mult, în 2007, Sibiul a devenit ”Capitală Culturală Euro­peană”. În acest sens, noi păs­trăm tradiţia multicultu­ra­lităţii. Dacă la finele anului trecut, preşedintele era invitat la un concert de muzică clasică – organizat de Am­basada Italiei şi de Institutul Italian de Cultură din Bucu­reşti, nu văd de ce noi nu putem să-i dedicăm acest eveniment expoziţional?”. (B.I.)

11847290_429435573895374_282860705_o

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. In locul lui Ceausescu au rasarit sute de mii de ceausei, cu amendamentul ca totusi fostul conducator a facut si lucruri bune pentru Romania.

 2. Ne place f. mult noua romanilor( unii) sa pupam in fund pe cei aflati la putere… Nu avem pic de demnitate !!

 3. Eu cred ca exista si oameni cu demnitate care l-u votat pe Basescu de mai multe ori si pe Iohanis acum dar nu cred ca este destul sa fii demn ca sa intelegi ce se intimpla in jurul tau.Cred ca familia ,mediul in care ai crescut si te-ai format, bagajul de cunostinte dobindit in timpul scolii te ajuta foarte mult sa iei o decizie corecta.Este penibil sa constati peste un anumit timp ca ai votat impotriva propriului interes.Foarte multi romani sint manipulati de mediile de informare.Corect este sa te informezi din toate sursele indeferent pro sau contra cui sint si dupa aceea poti sa-ti faci o imagine cit mai apropiata de realitate.

 4. Chiar asa rau a ajuns incit sa faca reclama la coca-cola? Chiar atit de lipsit de demnitate sa fie? cam repede isi arata ,,talentele,,

 5. Este incredibil cat de multi romani , adora pupatul in c..r si culmea … fara as li se ceara ! Cat despre adorati… atata pot ! Sila mi- a intercut, revolts!

 6. De ce va mirati? N-ati observat ca de cand e Iohannis presedinte Radio Romania
  Actualitati( care face si multe lucruri bune) a transformat Sibiul in centrul lumii. Obsesiv se transmit stiri despre Sibiu, semn de inceput al cultului personalitatii, din pacate foarte familiar noua, romanilor.

 7. Cordos asta e un fraier, a comis crima de lez-majestate!Trebuia sa dedice manifestarea Primei Doamne si stilistilor ei!

 8. […] sustine Inpolitics. Mie mi se pare evident. E in gena noastra. Sa citim, zic:”Astfel, pe 12 august, la Sibiu, […]

 9. Ma bucur nesimtit de mult ca Basinosii si Pontalaii sufera impreuna si-si rup dintii in curul lui Johannis !
  Iolarihiiiiiiii!

 10. Da, se vede ca esti Tiran. Cred ca mai ieri nu erai Pontalau ci sigur Basinos adica de dreapta, ce mai. Te mana instinctul de turma.

 11. RUSINOS!!!! Rusinos modul in care Carmen Iohannis se transforma in Elena Ceausescu, cea mai iubita fiica a poporului! Macar Elena Ceausescu purta fuste, nu iesea in public in tinute de Bamboo sau Loft. E mai pitzi ca Udrea sau EBa. Si mai urata!

 12. Sibiu = noul Scornicesti! :)))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998