CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

E oficial: Crin i-a ”ras” toti consilierii lui Basescu

0 comentarii / 1783 vizualizări / 13 august 2012

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, azi, decretele pentru numirea în funcţie a încă doi consilieri prezidenţiali, precum şi pe cel de eliberare din funcţie a ultimului consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu aflat încă la Cotroceni.

Conform unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, Antonescu a semnat, vonform Mediafax, decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Virgil Păunescu.

Păunescu era ultimul consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu aflat încă în funcţie.

Totodată, Antonescu a semnat decretele pentru numirea lui Victor Voicu în funcţia de consilier prezidenţial pentru Sănătate Publică, în locul lui Virgil Păunescu, şi pentru numirea Mariei Cristina Manda în funcţia de consilier prezidenţial la Departamentul Constituţional Legislativ.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, vineri, eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Bujor Teodoriu, acesta depunând jurământul de învestitură în funcţia de consilier de concurenţă, membru al Plenului Consiliului Concurenţei. Crin Antonescu a declarat, în iulie, la România Tv, că l-a întâlnit la Cotroceni pe consilierul prezidenţial Bujor Bogdan Teodoriu, care şi-a exprimat dorinţa de a merge la Consiliul Concurenţei, precizând că acesta lucru s-a şi întâmplat pentru că e un om „capabil şi decent”.

În 3 august, Crin Antonescu a semnat decretele de eliberare din funcţii a cinci consilieri prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998