CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

E oficial: Cristian Diaconescu a depus plingere la Parchet in scandalul monitorizarii

0 comentarii / 1686 vizualizări / 23 februarie 2010

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, a depus astăzi, conform unor surse apropiate senatorului PSD, o plîngere penală la Parchet în scandalul monitorizării sale de către structuri oculte, dezvăluită sîmbătă, în timpul congresului, de către jurnalista Floriana Jucan. Scopul plîngerii ar fi aflarea adevărului despre presupusa sa filare și despre autorii acesteia.

Ziarista a dezvăluit, reamintim, că a intrat în posesia unui dosar care conține date rezultate din monitorizarea pas cu pas a pesedistului, o bună perioadă de timp, unele dintre acțiunile sale putînd fi interpretate ca potențial compromițătoare, în plan politic. Jurnalista a spus că a refuzat să publice informațiile respective și că i le va înmîna doar celui în cauză, refuzînd, totodată, să dezvăluie cine i-a transmis dosarul, chiar dacă va fi nevoită să facă pușcărie pentru asta. La rîndul său, SRI a dezmințit orice implicare în scandal. Pînă la această oră, nu am reușit să obține o confirmare legate de plîngerea penală de la senatorul Cristian Diaconescu, acesta avînd telefoanele închise. Vom reveni. (Bogdan Tiberiu Iacob)

UPDATE: Diaconescu a confirmat oficial

Prezent în această seară în studioul emisiunii ”Vorbe grele”, a Antenei 2, Cristian Diaconescu a confirmat oficial că s-a adresat azi instituțiilor abilitate ale statului pentru a face lumină în tenebroasa poveste.

P.S. Felicitări colegilor de la Newsin, a căror relansare merge brici: după ce au ”descoperit” azi știrea dată în premieră de Inpolitics ieri, privind candidatura lui Răzvan Theodorescu la șefia Academiei Române, acum a venit rîndul altei revelații: ”surse” judiciare au dezvăluit Newsin că senatorul Cristian Diaconescu a depus plîngere la Parchet, la cîteva ore după ce Inpolitics a dat informația, de asemenea, în premieră. La mai mare, confrați!…

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998