CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

E oficial: s-a lansat orhideea ”Dendrobium Carmen Iohannis”

11 comentarii / 4886 vizualizări / 10 martie 2023

Guvernul singaporez s-a ținut de cuvînt: cuplul prezidențial român a primit azi în dar un soi nou de orhidee, creat special pentru Prima Noastră Doamnă, și care a fost botezat ”Dendrobium Carmen Iohannis”. Să sperăm că președintele nostru nu a trîntit paltonul de ușa președinției singaporeze de ciudă că el a fost lăsat pe dinafara numelui.

Dendrobium este un gen de orhidee epifite și litofitice din familia Orchidaceae. Este un gen foarte mare, care conține peste 1.800 de specii care se găsesc în diverse habitate în mare parte din Asia și în insule din Pacific. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Unde ești tu, Lenuțo, ca să plesnești de ciudă !
  Unde ești tu, Ceaușescule, ca să te vezi răzbunat !

 2. Pai istoria se cam repeta.Regimul Ceausescu ,probabil la ordinele Leanei,infiintase o cursa Tarom catre Singapore asta in vreme ce aceeasi companie nu mai zbura la perioada aceea decat prin cateva tari socialiste.Se mai spune ca la fiecare intoarcere spre Bucuresti Taromul daruia Lenutei o orhidee din acelasi Singapore.Slugile regimului de atunci au plusat printr-un film de serie C „Un echipaj pentru Singapore”.Pana aici istoria se repeta astazi dar noi speram sa se repete dupa 2024 si Craciunul 1989.Doar asa Romania se va vindeca insa suntem prea mici si prea lasi sa ne scuturam de lipitorile contemporane.

 3. Cand se va reintoarce ea in tara, la Sibiu, cu bulbul de orhidee intr-o punga cu apa, va incremeni toata scoala de invidie. Insa cei 55 de ani de pretenie comemorati, au avut bazele in 1968. In mandatele sale, Trădannis, ce a facut concret, ca sa intretina vie flacăra acestei prietenii? Fudulia lor e de Sibiu, de rromi din ăia vorbareti, cu pălărie pe cap. Eu cred ca au platit bani grei serviciile pentru acest capriciu al mimozei prezidentiale. Si probabil au sperat ca vor da un refresh imaginii lui abulice.

  • N-am vazut in viata mea un taran ca el fara nicio rusine, de nimeni si de nimic. Pana si cainele are rusine de stapan cand mananca resturile lasate in farfurie.
   Un sas culdus cu aere de grof imputit, obosit si autist.
   El seamana cu Kim Jong Un, dictatorii din Turkmenistan si sefii de stat din Africa la provincialism si parvenitism.

 4. Poate vine johanis si vro idee buna din Singapur.

 5. Romania nu are alte posibilitäti,decit acelasi tip de om sä promoveze.Ne vom mira mereu
  indiferent cine va veni la conducerea unui minister.Acelsi tip de om mereu.Comunismul
  a creat tipul nou de om.Acum va veni in viitor un nou tip de om creat in mediul lui Sros.

  • Poate Ros.

   • Sunt dusi si Ross Perot si Wilbur Ross. EU sunt solutia.

 6. Stiti cum a zis Bula cand sora lui era gravida ” ästa ne mai lipsea”‘.Ce spectacol de doi bani,Carmen va intra in nemurire,,va reprezenta Romania in floricultura mondiala .,Vai de capul ei,o neica nimeni cun zicea Eugen Barbu.

  • Bula… de doi bani…

   • Ma tot musti de partea dorsala.Poate ai si pareri personale.”‘PARTAITULE ce essti ,vorba lui Mircea Badea.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998