CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ea e ”compania placuta” a lui Stolojan

2 comentarii / 6342 vizualizări / 24 martie 2014

S-a întors lumea cu fundul în sus: bătrînul lup al politicii, Theodor Stolojan, a ajuns de miștoul tinerei generații, și încă al celei care i-a fost, cîndva, aliată.

”Dragă Stolo”, udat odinioară de lacrimile tătînelui Traian, a intrat, mai nou, în vizorul Elenei Băsescu, odrasla cotrocenistă executîndu-l azi, într-o conferință de presă, într-un mod care a lăsat multe guri căscate.

Astfel, criticată de Stolojan că nu a avut o activitatea prea notabilă la PE, EBA i-a răspuns cu un upercut de centru-dreapta:

„Ceea ce spune domnul Stolojan este de-a dreptul jenant. Dânsul, ca şi şef de delegaţie, putea cumva să mă ajute să devin membru plin într-o comisie mult mai devreme, însă dânsul, aşa cum l-aţi auzit, spune că este îngrijorat de ceea ce vine după generaţia dânsului. Adică, în loc să se retragă la pensie, îşi mai doreşte un loc călduţ în Parlamentul European, alături de cine îi este dânsului foarte bine, aţi văzut în presa de cancan”.

Luată la întrebări de jurnaliști, Elena a detaliat un pic: „De o companie foarte plăcută şi de companie foarte plăcută în general, şi tânără, care îl revitalizează şi pe dânsul”.

Ca să nu atingă curiozitatea publică apogeul, vă spunem noi, pe șleau, la cine se referă EBA și e știut de toată suflarea europarlamentară mioritică: e vorba de tînăra basarabeancă Ana Brînză, angajată nu demult drept asistentă la cabinetul europarlamentarului PDL și care poate fi mai mereu văzută pe holurile PE, mînă în mînă cu fostul premier, ori în avionul București-Bruxelles.

Interesant de remarcat potrivirea ”istorică” între cei doi: la cei 71 de ani ai lui, Stolo s-a născut nițel după ce rușii ne-au răpit Basarabia, iar juna moldoveancă de 23 de primăveri a văzut lumina zilei cam pe cînd destrămarea URSS aprindea speranța reunificării în inimile multor români.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. este ok ideia , sa apara cat mai multi tineri , sa fim si noi mai bine intelesi dar…….
    din pacate in Romania Tinerii sunt mult mai Dobitoci si inconstienti de ce se intampla de fapt
    in tara asta , nu au nici o treaba cu absolut nimic , nu au educatia si cultura necesara sa faca acest pas , numai vorbesc de rutina si mentalitate mai ales . Oricum tinerii de azi ( cum sunt si eu ) , difera enorm de cei de dinainte de 90 , ENORM ….SI CA GANDIRE SI CA MENTALITATE SI MAI ALES EDUCATIE pe care numai dincolo poti sa o dobandesti prin ani buni de educatie si cultura si mentalitate dobandite dincolo desigur , nu aici , si in cazu de fata la cum gandesc vizavi de viata , politica , credinta mai ales Societate ……..NU E CAZU :)

  2. ………….asta nu inseamna ca cei de acuma ( mai invarsta ) sunt buni ……..doamne feri !!!!
    astea sunt de orice critica , de 24 de ani nu au realizat nimic pentru Societatea Romana si pentru o viata mai buna , din 90 au coborat la un nivel prea mic din toate punctele de vedere .
    oricum la ce au facut Comunistii in 24 de ani ( inainte de 90 desigur) , astea tot in 24 de ani nici macar un sfert nu au facut .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998