CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EBA: PSD – partid de hoti si de oameni fara Dumnezeu, cancerul Romaniei

1 comentariu / 3032 vizualizări / 25 mai 2014

Elena Băsescu a scris, pe Facebook, despre incidentul în care a fost implicat preşedintele Traian Băsescu la Constanţa, când a fost scuipat de un bărbat, spunând că acesta arată „până unde poate ajunge mizeria morală a PSD” şi precizând că „votul de dumunică este o chestiune de supravieţuire”.

„Incidentul de la Constanţa arată până unde poate ajunge mizeria morală a unui partid de infractori, hoţi, corupţi, incompetenţi şi oameni fără Dumnezeu aşa cum sunt cei de la PSD”, a scris fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, pe pagina de socializare. Elena Băsescu îndeamnă la vot, spunând, conform Mediafax, că, prin neparticiparea la scrutin „vom risca toţi cei care suntem împotriva lor să fim călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă”.

„De aceea, e important să veniţi toţi şi să votaţi împotriva acestui cancer care riscă să se împrăştie peste Romania, altfel vom risca toţi cei care suntem împotriva lor să fim călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă. Votul de mâine reprezintă deja o chestiune de supravieţuire!”, arată Elena Băsescu în mesajul postat sâmbătă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Nu doamna !!! Tatal dvs. este cancerul Romaniei !!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998