CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Eclipsatoarea din Sibiu

11 comentarii / 8126 vizualizări / 5 decembrie 2019

De cîțiva ani, la Sibiu a apărut un super-erou cu puteri neobișnuite, a la Wonder Woman, Supergirl ori Black Widow: Eclipsatoarea. Ea nu prinde tîlhari și criminali. Ea doar eclipsează. În timpul zilei, trece drept o profesoară obișnuită de liceu și soție provincială de președinte de stat. Dar seara, adesea îmbracă straie neobișnuite, trage o mască de fard și se pune pe eclipsat femei puternice ale lumii, în admirația presei.

Am aflat mai ieri, bunăoară, de la Pro TV, că Melania Trump a fost eclipsată la Londra de către Carmen Iohannis, la aniversarea NATO. Și că eclipsatoarea a atras, de fapt, privirile tuturor celor prezenți la recepția Reginei Elizabeta a Marii Britanii.
Așa-i trebuie madamei Trump, dacă nu se învață minte: noi știm că a mai fost eclipsată o dată, în septembrie 2017, în aplauzele presei. Și încă o dată în septembrie anul acesta. Femeia asta chiar nu știe cînd să se retragă de pe cîmpul de luptă.
În martie 2015, aflam că Prima Doamnă a eclipsat-o pe principesa Margareta și întreaga Casă Regală, de fapt, la un dineu roial de la Castelul Peleș.
În iulie 2015, la fel a fost eclipsată și Regina Letizia a Spaniei. Maestrul Ion Cristoiu a consemnat momentul într-un ditamai materialul la acea vreme. Semn că a fost ceva…
Cam tot atunci, Mircea Badea se întreba cum a fost posibil ca soția președintelui să nu-l fi eclipsat și pe Robbie Williams, la concertul de la București.
În iunie 2016, Carmen Iohannis a eclipsat-o și pe nevasta președintelui Germaniei, Joachim Gauck.
În august 2017, a venit rîndul soției președintelui Franței, Emmanuel Macron, să fie eclipsată.
În august 2018, Evenimentul zilei a dat nucleara: Carmen Iohannis a eclipsat Armata de Ziua Marinei.
Supereroina lovea din nou, nemilos și en-gros.
În octombrie, doamna Iohannis a eclipsat toată suflarea de la încoronarea împăratului Japoniei.
Una peste alta, singura care a scăpat neeclipsată a fost Laura Kovesi (nici nu ar fi fost prea greu, de altfel). Cînd supereroina din Sibiu a fost citată la Parchetul General, Kovesi nu mai era demult șefă acolo.
Faptul că Eclipsatoarea din Sibiu nu eclipsează mai mult și mai des e cauzat doar de puținătatea contactelor la nivel înalt ale soțului.
Who’s next? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. O țoapă de provincie cu nasu mare.

 2. Eclipsează si echipa de pază a spp-ului! Si aia sunt băieți vrednici nu panarama ca ghinionul!

 3. O toapa smochinita!

 4. Se mai mira cineva ca a fost posibil ca o alta tzoapa, coana Leana sa devina „doctor inginer, savant de renume mondial”?! Dupa damblaua diplomelor de licenta, doctorate si grade de general, Romania se confrunta si cu inflatia de pupat cururi de lideri cu veleitati dictatoriale…nu stiu daca Iohanis e de acord cu laudarea consoartei, mie mi se pare ca vrea sa fie el si „eclipsatoare” (!)…parca-mi reevaluez parerea despre pesedisti, Dragnea, Nastase…eu cred ca astia nu stiau sa fie dictatori, ori se tineau prea mult si n-au inspirat incredere…scoala Gogu Radulescu i-a simtit si i-a ejectat din spatiul „noii democratii”, ca stricau traditia…

 5. Eclipseaza si apoi ravaseste, sau invers?

 6. Subiect de 2 bani…

  • Subiectul e pe masura personajului! Ai ceva de obiectat?

 7. „mamaia” lui Macron arata mai tinerica

 8. Frunza verde de cicoare/ Muie la eclipsatoare (din intelepciunea populara)

 9. PRO TV produce mai nou doar reporteri drogatzi?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998