CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Elena Udrea: „Ce s-ar fi facut USL fara mine?”

3 comentarii / 5190 vizualizări / 16 septembrie 2012

Dacă nu aş fi fost eu ministru al Turismului, şi nu aş fi realizat cu fonduri europene complexul din Delta Dunării, acolo unde USL şi-a decis candidaturile, ce s-ar mai fi făcut noua putere? – întreabă Elena Udrea.
„Mă întreb ce s-ar fi făcut USL fără mine? Ar fi avut ei oare unde să meargă în Delta Dunării şi să-şi aranjeze împărţeala colegiilor parlamentare, între două tururi de piscină? Mai ales că spa-ul lui Vântu din Delta este închis. Îmi pare destul de amuzant faptul că liderii Puterii s-au decis să meargă tocmai la complexul „Puflene resort”, care a fost realizat cu fonduri europene gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în mandatul meu. Sper că Victor Ponta şi Crin Antonescu se bucură de tot confortul turismului în România şi că vor alege şi pe viitor destinaţii interne, lăsând Dubaiul şi Italia în detrimentul Deltei Dunării.
Trag nădejde că s-au convins, ca alte multe mii de români în vara aceasta, de frumuseţea Deltei, dar şi de beneficiile susținerii investiţiilor. Astfel, poate vor înțelege și ei cât de eronată a fost decizia guvernului USL de a tăia bani de la investiții în noua rectificare bugetară. Pentru asta, trebuie să ştie că drumul pe care au mers până la Murighiol şi Dunavăţ a fost finalizat în octombrie 2010 tot prin Programul Operaţional Regional şi a costat aproape 20 de milioane de euro. În total, s-au construit 13 kilometri noi de drum, s-au reabilitat 37 de kilometri, s-au reabilitat 7 poduri şi s-au construit 47 de podeţe”, scrie Elena Udrea, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. pentru cei care au urmarit acest suiecbt, chiar nu mi se pare devastator, ci mai degraba un foc de paie: nu ne-au dat cei din comisie nicio fapta specifica din contracte, ci numai o gargara generala!

  2. ezertor a comentat: Da, dar prima pomlbera ar fi ca nu e loc aici, si nici nu avem noi suficiente aptitudini ca sa venim cu un raport complet si corect asupra activitatii dnei Udrea.Nu a facut ea mare lucru, dar macar a incercat. Ce-au facut ceilalti ? Mai nimic. Dar progresul e greu la romani. Pe de alta parte, si daca ar fi facut mai multe, oamenii sunt mereu nemultumiti. Ne gandim mereu la cele mai reusite tari. Alea au oameni pe masura. Bineinteles ca avem si noi oameni pe masura, care ar merita. Pacat ca sunt depasiti numeric de cei care nu merita.Un exemplu de peste hotare care-mi sustine foarte bine ideea e . Un italian get beget, care locuieste in Italia, spune ca nu există alternativă la Berlusconi, pt ca toata clasa politica e coruptă (nu ca n-ar fi, zic eu, dar si-n Austria e, doar ca ăia tin si la tara lor sunt un fel de mafioti patrioti, sau mai degraba au inteles ca vor fura mai mult daca fac si ceva bun), si ceea ce este si mai culmea, studentii italieni nu au sanse la un viitor bun in Italia Saracutii de ei De ce oare? Pai depinde de ce pretentii avem, ca nu ne mai saturam. Traim mai bine ca printii de acum 500 de ani dpdv al confortului (si muncim pt confortul asta, dar oricum), si tot vrem mai mult. No wonder I read in the Italian press this week that many of Italy’s young want to leave Italy. Actually, this is something I hear quite a lot from students at the business school where I work – some really do feel that there is no hope for them in Italy. This also explains why so many Italians are keen to learn decent English.Upon hearing the reports in about Italy’s youth wanting to escape, Italian president Gorgio Napolitano was worriedso much that he appealed for them to not go.Those who had already left stated that they would return – once all the dinosaurs had gone. In amongst the ‘dinosaurs’ are about 99% of Italy politicians. And no, I do not think 99% is much of an exaggeration, alas. Seamana, nu ? Nu zice degeaba fostul ambasador al SUA in Romania, James Rosapepe, că . Sigur că el o spune dintr-un p.d.v. pozitiv, dar iată ca ate2t noi, ce2t si italienii, nu suntem de acord 0 0

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998