CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9484 RON DOWN | 1 USD = 4.2646 RON DOWN | 1 GBP = 5.8523 RON UP

Elena Udrea cere pe blog sfaturi de reformare a PDL

0 comentarii / 2556 vizualizări / 3 martie 2011

După ce  și-au amânat Congresul ani de zile, pedeliștii au devenit, pe nepusă masă, interesați de sfaturile politice ale blogonauților. Mai precis, ministrul Elena Udrea a început să solicite românilor interesați, pe blog, nominalizarea problemelor PDL și avansarea de soluții.

”Societatea românească a fost în general obişnuită cu tranziţii line şi îndelungate. Pe noi, criza economică ne-a obligat să accelerăm procesul reformelor. Această terapie de şoc, aşa cum au numit-o unii, a făcut ca încrederea în PDL, ca principal partid de guvernământ, să scadă considerabil în ultimul an. Am fost întotdeauna de părere că adevărurile unui politician trebuie să vină din viaţa oamenilor obişnuiţi. Pentru că ei ştiu cel mai bine care le sunt problemele şi, de multe ori, chiar care sunt soluţiile. Aşa că vă întreb pe voi: Care sunt problemele cele mai mari pe care le are PDL? Care sunt soluţiile? Cum vedeţi voi reforma în PDL?
Cum ar trebui să arate conducerea PDL după Convenţia Naţională? Care este portretul-robot al Preşedintelui PDL? Care este mesajul nou cu care ar trebui să vină PDL? Promit că răspunsurile pe care mi le veţi da pe parcursul săptămânii pe blog le voi transmite mai departe în discursul meu de la Consiliul Naţional de Coordonare al PDL de sâmbătă, 5 martie”, scrie Elena Udrea. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *