CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Elena Udrea: Nu cred că se va ajunge la suspendarea preşedintelui

3 comentarii / 5798 vizualizări / 8 septembrie 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, nu crede că se va ajunge la suspendarea şefului statului şi susţine că un astfel de demers ar însemna „intrarea lui Traian Băsescu în campanie, fără nicio rezervă”, iar pe ea, ca şi candidat, ar ajuta-o acest lucru, transmite Mediafax.

„Deci în condiţiile în care traversăm în plan extern situaţii conflictuale serioase, periculoase şi partenerii noştri internaţionali sunt preocupaţi de ce se întâmplă în zonă, să vii să vorbeşti de a treia suspendare a lui Traian Băsescu, care mai are două luni de mandat… la ce ar folosi în afară de campania electorală a domnului Victor Ponta?”, a afirmat Udrea.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Iulian a comentat: Ca unu care se uita si la Badea , dar te cittsee si pe tine , ce sa inteleaga lumea , ca eu de exemplu am iq subunitare2€a6 ? Ok pana la un punct , nu am facut nici un test de genu’ asta , dar inseamna ca poate si tu ai cititori minori si subunitari ! No offence , nu ai asa ceva , dar nici el nu are si are dreptatea lui exceptand Voiculismele . 0 0

  2. Hopa, Basescu ameninta opzaintoi cu arestarea (preventiva sau viceversa) pana si hat, de la Strasbourg:”Va rog sa urmariti si ce se mai intampla in luna februarie!” – catre un ziarist francez, a propos de arestari de demnitari „intamplator” din Opozitie.Base, rupe pisica! Aresteaza-ne pe toti cartitorii, eventual „la domiciliu”, daca nu sunt gata puscariile alea private! Sau tocmai pentru asta „investeste” de zor Nutzy in sali polivalente, bune si ca puscarii, la o adica, doar n-or fi degeaba „polivalente”…

  3. Oh Les, that’s not fair on you at all ! If you want I could send you a copy so you don’t have as long a wait ??But at least you are in the right location to pack up your couemtpr (mine’s called F.R.E.D.) & head up the highway to Kruger…..I could, quite happily, stick FRED in the bin at any time with no incentive required at all.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998