CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Elena Udrea nu exclude candidatura la Primaria Capitalei

0 comentarii / 3723 vizualizări / 16 noiembrie 2010

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, azi, că şi-a depus candidatura pentru şefia organizaţiei, că s-ar bucura să îi aibă colegi la conducere pe Teodor Baconschi, Monica Macovei şi Cristian Preda şi că „nu exclude din start o candidatură” la Primăria Capitalei.

Întrebată dacă intenţionează să candideze pentru funcţia de primar general al Capitalei, Elena Udrea a spus că trebuie să se meargă cu cel mai bun candidat şi că este prea devreme să se gândească la acest lucru. „Un preşedinte de organizaţie trebuie să meargă cu cel mai bun candidat, este prea devreme să mă gândesc personal la candidatura mea pentru că oricine va vrea să candideze trebuie să-şi măsoare încrederea bucureştenilor înainte de a intra în competiţie”, a spus Udrea.
Ea a apreciat că această competiţie este deschisă şi a precizatat că persoana cea mai bine pregătită pentru această cursă electorală va fi identificată cu câteva luni înainte de alegeri. „Nu exclud din start o candidatură de a mea. Este obligaţia liderului de organizaţie să asigure cel mai bun candidat pe care îl poate asigura, după cum nu exclud varianta ca această candidatură să nu fie neapărat din partid. Un alt obiectiv pe care-l am este redeschiderea dialogului cu societatea civilă”, a precizat Elena Udrea. Ea arătat că oricine ar îndeplini criteriile promovate de partid ar putea fi candidatul PDL pentru Primăria Generală a Capitalei.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998