CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Elena Udrea: Nu sunt prietena cu Florian Coldea, nu am aranjat sa ma scape de dosare!

7 comentarii / 1849 vizualizări / 15 iunie 2022

”1. Nu m-am inteles cu Florian Coldea sa ma scape de dosare!
2. Nu sunt partenera de afaceri cu Florian Coldea!
3. Nu m-am intalnit si nici nu am vorbit cu Florian Coldea, nici macar intamplator, din decembrie 2014!
4. Este posibil ca eu si Florian Coldea sa avem prieteni comuni, dupa cum este sigur ca avem adversari comuni. Dar asta nu ne-a facut pe mine si pe el, prieteni!
De 2 luni se vehiculeaza sistematic si dupa un plan bine organizat aceste intoxicari, de aceea consider foarte importante clarificarile de mai sus!” a scris azi pe Facebook Elena Udrea, aflată încă în Bulgaria. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Fa tirfa de gaozar imputit, nu de Coldea este vorba in procesele tale !
    Nu lui Bitiila ci lui Petrov i-ai mozolit-o pentru bani si putere.

    • Subscriu!

  2. & Dintre chestiunile puse în evidență de decizia CCR despre prescripție probabil că s-ar putea observa care dintre cauzele penale sunt anchetate și care sunt lăsate să beneficieze de legea mai favorabilă a prescrierii și dacă soluționarea anchetelor se face așa cum sunt ele repartizate, sau unele dintre cauze sunt soluționate pentru a fi avansate la instanțe, pentru a nu se prescrie, ?

  3. & Dintre chestiunile puse în evidență de decizia CCR despre prescripție probabil că s-ar putea observa care dintre cauzele penale sunt anchetate și care sunt lăsate să beneficieze de legea mai favorabilă a prescrierii și dacă soluționarea anchetelor se face așa cum sunt ele repartizate și unele dintre cauze sunt soluționate pentru a fi avansate la instanțe, pentru a nu se prescrie, ?

  4. & Dacă aceia care au fost condamnați ar putea invoca decizia CCR despre prescripție și principiul egalității în fașa legii pentru a beneficia de prescripția faptelor penale pentru care au fost condamnați și despre care este decizia CCR despre prescripție, ?

  5. VREI LISTA VRAJITOARELOR SI A POPILOR PE UNDE AI UMBLAT CU S.P.P. ISTII DUPA TINE? DE UNDE VREI SA INCEAPA, DE LA CRAIOVA, SUCEAVS SAU PRAHOVA? ORI UCRAINA? CE BINE AI FACUT TU, TREANTO, VREUNUI ROMAN IN VIATA TA?! AI VAMUIT SCOLI INCA DIN CONSTRUCTIE, AI VAMUIT TOT CE MISCA IN ROMANIA…NU TE MAI SATURA DUMNEZEU..AI COPIL? ZAAAAUUU?! ROMANII AU SI EI SI TU LE-AI FURAT COPILARIA …SALI DE SPORT SI STADIOANE IN PANTA SI GRADINITE PE HARTIE…DOAR…NU MERGEAU BANII LA PARTID, CAT CURGEAU IN POSETELE TALE…SA NU ITI UITI POSETELE LA TARGSOR..SI PAPUCII GUCCI…

  6. @ Nu mai au ăia de au servit-o din ce și pentru ce să-și ia salariile, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998