CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Elena Udrea: Opoziţia caută pretexte să se întoarcă în Parlament

0 comentarii / 1395 vizualizări / 19 februarie 2012

Opoziţia caută pretexte să se întoarcă în Parlament, a afirmat sâmbătă, preşedintele Organizaţiei de Bucureşti a Partidului Democrat Liberal (PDL), Elena Udrea. Ea consideră că motivele invocate de Uniunea Social Liberală (USL) pentru revenirea în Parlament sunt pretexte întrucât „nu poţi să invoci pentru lipsa de acolo, lipsa de dialog”.

„Pretexte, pentru că nu poţi să spui că te deranjează guvernul Emil Boc pentru că a avut asumări de legi în Parlament, pentru că cinci dintre asumările invocate au fost făcute pe vremea când şi PSD era la guvernare în 2009 şi în plus, ori de câte ori a fost o lege importantă, PSD şi PNL au plecat de la vot. Deci nu poţi să invoci pentru lipsa ta de acolo (n.r. din Parlament), lipsa de dialog”, a afirmat Elena Udrea

Ea a precizat că PDL Bucureşti va începe campania împotriva grevei parlamentare a celor din USL.

„Vom începe (campania n.r.). Este un lucru pe care Opoziţia, cei din USL şi-l asumă. Să afle cei care i-au votat şi ales, că ei nu muncesc, nu îi reprezintă acolo (n.r. în Parlament), deşi în continuare beneficiază de toate avantajele calităţii de parlamentar, indemnizaţie sau salariu, sunt bani pe care în continuare îi iau, maşinile le folosesc, sumele forfetare le iau, deci trebuie să ştie că cei care i-au ales trag chiulul”, a mai spus Elena Udrea, conform Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998