CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Elena Udrea: Patriciu si Vintu sunt vinovati pentru taierea pensiilor

0 comentarii / 1678 vizualizări / 24 iunie 2010

Ministrul Turismului, Elena Udrea, afirmă, într-un interviu apărut azi, că vinovații pentru tăierea pensiilor și ajutoarelor sociale sunt mogulii media Dinu Patriciu (rușine! n.n.) și Sorin Vîntu, care au costat statul român un miliard de euro.

Udrea afirmă, în ”România liberă”, că dacă Vîntu nu prăbușea FNI, ceea ce ar costa, azi, statul 400 de milioane de euro, iar Patriciu și-ar fi achitat datoriile de sute de milioane de dolari către stat, măsura tăierii pensiilor nu ar mai fi fost luată. Ea acuză, totodată, trustul Realitatea că a supus-o unei serii de atacuri după ce a reziliat un contract de publicitate.

”Am avut un contract pe fonduri europene cu Realitatea TV, dar l-am reziliat pentru neîndeplinirea obligaţiilor contractuale de către firma de publicitate intermediară. Această reziliere a dus, de altfel, la atacurile repetate din partea Realităţii TV în ultima perioadă. Realitatea ar putea pretinde că se preocupă întradevăr de problemele românilor dacă ar organiza dezbateri legate de faptul că statul plăteşte 400 milioane de Euro celor păgubiţi de FNI – Sorin Ovidiu Vântu sau legate de cele 600 milioane de dolari pe care statul nu îi mai poate recupera de la Dinu Patriciu. În total este vorba de aproape un miliard de Euro. Dacă i-am fi avut, nu am mai fi fost nevoiţi să tăiem din pensii şi ajutoare sociale” afirmă ministrul.(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998