CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Elena Udrea – ultimul avertisment pentru Basescu?

1 comentariu / 3667 vizualizări / 17 aprilie 2018

Decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe șefa DNA, Laura Kovesi, face valuri mari, inclusiv peste ocean, dacă ne putem exprima astfel. Din Costa Rica, prin intermediul apropiatului ei, Gelu Vișan, fosta blondă prezidențială Elena Udrea dă semne de nervozitate și îi dă un avertisment serios lui Traian Băsescu. Poate ultimul.

”Klaus Werner Iohannis a luat o decizie politică, sfidând o realitate înfiorătoare și călcând în picioare nu numai Constituția, ci și bunul simț. Orice om cât de cât citov la cap știa că Koveși trebuie schimbată. Maimuța controlată cu pușcăria lui Carmen Iohannis, dar și a lui, a preferat ” să o joace” politic. Și a jucat-o, încălcându-și principala atribuție constituțională: Aceea de a fi președinte. A preferat să execute un ordin” scrie apropiatul lui Udrea pe Facebook.

”Cel puțin contradictorie este și determinarea lui Traian Băsescu de a apăra Statul Paralel (s.n.): după ce „cel mai bun produs politic” al său, după cum zicea chiar el, Elena Udrea, terorizată de un Sistem Opresiv pe care l-a devoalat, a cerut azil politic într-o altă țară, chiar din Cauza Sistemului Securist și a Statului Paralel care acum vor să o execute pentru că a arătat acest Sistem în totă goliciunea lui. Elena Udrea a avut curajul pentru prima dată să vorbească despre acest Sistem Ticălos, creat chiar sub Traian Băsescu în perioada cât a fost președinte, motiv pentru care a fost încarcerată de două ori, demonizată, expusă oprobriului public, iar acum Traian Băsescu ne spune peste cum trebuie păstrată în funcție Koveși, unul dintre cei doi capi ai Statului Paralel.
Mare dovadă de „bărbăție” politică.
„Jenant”, vorba sa.
In orice țară normală, Laura Codruța Koveși ar fi trebuit să fie demult dată afară, și fără raportul lui Tudorel Toader. Pur și simplu ministrul cerea revocarea din funcție, iar Președintele o revoca, după ce a călcat în picioare România. Asta nu înseamnâ că președintele este un executant, ci că așa funcționează relația constituțională între guvern și Preșidinție pe această temă. Președintele a decis însă să încalce Constituția și să o păstreze pe Koveși, motiv pentru care ar trebui suspendat și demis prin referendum. Klaus Werner Iohannis nu mai este președintele nimănui: este un executant umil, ca și mulți alții, al cui ordonă, ori Securitatea, ori Străinătatea ori amândouă la un loc.
Nu trebuie așteptată nici o decizie a Curții Constituționale, ci, pentru că a încălcat grav Constituția și pentru că servește alte interese decât cele ale Statului Român, Președintele trebuie Suspendat. Altfel, România se va transforma în Planeta Maimuțelor în care unii politicieni, doar pentru o banană în plus, sunt în stare de orice doar pentru a-și salva pielea” mai scrie Vișan. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Si ce va face, daca e ultimul avertisment? Va incepe sa spuna ce stie? Nu vedeti ca doar arunca fumigene si apoi tac, precum Ghita din Belgrad? Poza, unde e poza? Si chiar daca ar fi, lenesul kwj tot nu ar face nimic, pentru ca e mai bine sa doarma, sa nu auda, sa nu vada.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998