CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Enigma: cine sau ce este ”Regele” de care vorbeste Lincu?

0 comentarii / 1724 vizualizări / 9 martie 2011

Cu o seară înaintea conferinței de presă de astăzi, în care l-a acuzat pe Vasile Blaga că ar fi una dintre ”Reginele” corupției din vămi, sindicalistul Vasile Lincu a făcut afirmații spectaculoase la emisiunea ”Nașul”, de la 10TV, indicînd că există forțe mai presus chiar decît ”Reginele”.

Mai precis, Lincu a declarat că ”Regine” sunt mai multe, și că astăzi ar urma să prezinte ”înscrisuri din care rezultă implicarea în fapte de corupţie a unei Regine”, ceea ce a și făcut, cum se știe deja, cu bătaie spre Blaga. Lincu a spus, în clar, că ”Reginele” sunt mai mult de trei, și toate din același partid, PDL, dar ”Regele” este unul singur și nu îl vom afla niciodată, pentru că e mult prea sus. ”Eu am zis că ar fi bine să ne mulţumim cu Reginele, care sunt deja de nivel foarte înalt şi nu ştiu câţi vor fi menţionaţi la un moment dat în media sau în justiţie. Regele nu îl vom afla niciodată, e mult prea sus. Nu are rost să discutăm de rege acum”.

Lincu a mai spus că cei care adună șpăgile din vămi ”sunt, după părerea mea, coordonaţi de Rege, tot ce se face se face cu sprijinul lui”.

Întrebat cine ar putea fi Regele, Lincu a adîncit misterul: ”Regele poate să nu fie o persoană fizică”, adîugînd că nu trebuie să fie ”neapărat o instituție, ci oameni dintr-o instituție”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998