CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Enigma: Geoana a imbatrinit cu 10 ani sau e doar ne-operat?

0 comentarii / 2206 vizualizări / 30 martie 2010

Mircea Geoană a îmbătrînit în ultimele patru luni cu 10 ani, sau cel puțin așa arată. O explicație sumară ar fi aceea că, de vină e pierderea alegerilor prezidențiale și a șefiei PSD, dar s-ar putea ca adevărul să fie oarecum altul, după cum veți vedea în rîndurile și imaginile de mai jos.

Cine analizează cu atenție figura lui Mircea Geoană din perioada campaniei și pe cea actuală are, efectiv, un șoc. Președintele Senatului a ”pus” pe el minim un deceniu, arătînd încărunțit, ridat și groaznic de încercănat. Șocurile suferite în ultimele luni, cum ar fi ratarea alegerilor prezidențiale, pierderea șefiei PSD, tentativele de a fi debarcat de la conducerea Senatului ori scandalul Voicu ar putea produce asemenea efecte devastatoare asupra chipului unui om, asta e dincolo de  orice îndoială. Totuși, chiar atît de repede este exclus să fi fost măcinat, fizic, Mircea Geoană.

Imaginile pe care le prezentăm alăturat, realizate de Mediafax în luna decembrie 2009 și martie 2010 grăiesc de la sine. În realitate, din informațiile noastre, secretul lui Geoană este altul. Mai precis, Geoană nu este îmbătrînit acum, cît era ”întinerit” în campanie. Nu doar că fostul lider al PSD își vopsea, cu regularitate, părul și recurgea, se spune, chiar la rujul de buze atunci cînd știa că iese în lume, dar el a utilizat, din plin, operațiile estetice pentru a-și masca cearcănele din jurul ochilor, mai ales în campanie, unde specialiștii în imagine susțin că acestea transmit mesajul oboselii și neputinței.

Surse din PSD afirmă că Geoană a folosit, regulat, tratamente chirurgicale pentru eliminarea pungilor de sub ochi, acestea fiind, în general de două tipuri: fie prin injectarea de grăsime de pe propriul abdomen, fie prin injectarea de acid hialuronic, sub formă de gel transparent. Prima operație e puțin mai complexă, dar garantează efecte mai lungi în timp, a doua durează cam 20 de minute, e nedureroasă și are efect cel mult șase luni. Ambele proceduri, însă, expiră în timp, și asta este, mai mult ca sigur, ceea ce s-a întîmplat cu Mircea Geoană în acest moment, mai ales dacă ultima ședință de injectare a avut loc în octombrie, înaintea campaniei electorale. Acum, ar fi cazul ca Geoană să facă o nouă ședință de chirurgie estetică, dar, se pare că este prea obosit sau prea acrit ca să se mai complice. Nu la fel gîndește un alt fost greu politic, Petre Roman, care își toarnă, în ultima vreme, atîta vopsea pe cap și pe sprîncene încît la unele recente emisiuni TV a lăsat impresia că ”tencuiala” i-a luat-o la vale, pe obraji, un efect destul de disgrațios, să recunoaștem. Zvonuri similare sunt si despre Radu Berceanu, un alt crai al scenei politice. Nu sunt singurii politicieni, totuși, care nu se împacă prea bine cu trecerea timpului și cu pierderea unor podoabe, dacă ne amintim doar cum Traian Băsescu umbla la el, în campania din 2004, cu sticluțe cu apă amestecată cu zahăr pentru a-și lipi, cînd și cînd, celebra șuviță de chelie, dezvăluirea fiind făcută ulterior de apropiatul său colaborator, Cozmin Gușă. (Bogdan Tiberiu Iacob)

Mircea Geoană pe 1 martie 2010

Mircea Geoană în decembrie 2009 – atenție la culoarea părului și la cearcănele lipsă

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998