CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Enigmatica Elena Udrea: ”S-ar putea ca Boc sa ramina premier peste vara”

1 comentariu / 2044 vizualizări / 27 mai 2011

Exact la ora la care Emil Boc dădea asigurări, la Realitatea TV, că nu va pleca de la șefia guvernului, la emisiunea ”Evenimentul zilei” de la B1TV Elena Udrea era mult mai rezervată, declarînd că problema plecării lui Boc de la guvern nu se pune ACUM, dar s-ar putea pune în perioada care urmează. Ea a lăsat să se înțeleagă că premierul Boc mai are cîteva măsuri de aplicat, în contextul crizei economice, după care discuția despre schimbarea sa ar putea fi reluată.

Elena Udrea este de părere că demisia premierului nu ar fi oportună în acest moment: ”Boc este întărit astăzi, ca om politic, și este un moment cînd e nevoie de stabilitate”. Cu toate acestea, ea a adăugat, cu hotărîre: ”Dacă vom considera că discuția despre înlocuirea primului ministru trebuie reluată, o vom face în mod transparent și o vom transmite și presei. Acum, cînd vorbim, Emil Boc nu trebuie schimbat…în perioada aceasta”. Întrebată dacă acest lucru s-ar putea întîmpla într-un orizont de timp de două săptămîni, Udrea nu a dat un răspuns categoric: ”Cred că în două săptămîni nu. Dar, avînd în vedere alegerile de anul viitor, după ce vom urmări și trendul economic, efectul restului măsurilor pe care le vom lua, dacă vom aprecia că e nevoie de schimbarea premierului, vom avea această discuție în partid”.

La insistențele lui Turcescu, întrebată dacă Boc rămîne premier peste vară, Udrea a dat un răspuns la fel de incert: ”Este foarte posibil să fie așa!”.
”Concluzia la acest moment este că nu se impune schimbarea lui Emil Boc, cu atît mai mult cu cît este nevoie de stabilitate, mai sunt cîteva lucruri de făcut și trebuie ca această coaliție să aibă forță să le facă pînă la capăt” a conchis ministrul Turismului. Ea a dat asigurări, totodată, că un nou guvern nu va avea nicio problemă la votarea în parlament, coaliția funcționînd foarte bine. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Pai followerii pdruoc efecte mult mai puternice, cum ar fi deturnarea fondurilor publice, mi se pare caraghioasa o stire ca nu poarta sepcuta in timp ce adevarata stire e ca fura. Daca sint ordinari hai sa-i tratam ca pe niste ordinari. Followerii vor disparea in proces.@breb: In mare, acelasi lucru pe care i l-am spus si lui parvan cu mentiunea ca stirea nu e ca nu respecta protectia muncii ci ca nu fac nimic ca sa creeze locuri in care protectia muncii sa fie respectata.Pe mine m-a distrat erticolul scris in engleza, evident nu pentru cititorii vorbitori de romana

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998