CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Epoca post-Vanghelie: In sectorul 5 s-a declansat goana dupa voturile tiganilor

3 comentarii / 3772 vizualizări / 8 aprilie 2015

Fostul consilier local în sectorul 5, Cătălin Stochiță, acuză, într-un comunicat remis presei, goana după voturile țiganilor din sector declanșată de lideri ai PNL și PSD, interesați să pună mîna pe ”moștenirea„ electorală a lui Vanghelie.

”Nu sunt de acord cu manipularile politice ale liderilor PSD Cristian Rizea si PNL Dan Croitoru care in goana disperata dupa voturile “tiganilor”, se grabesc cu un an inante de termenul alegerilor locale, sa imparta promisiuni electorale pentru a pune mana pe “mostenirea lui Vanghelie”, fotoliul cald de la Primaria Sector 5. Șa nivelul Sectorului 5 mesajele adresate romilor de liderii PSD si PNL sunt penibile si lipsite de consistenta sociala. Dan Croitoru, actualul Primar interimar al Sectorului 5, sustine ca nu mai acorda ajutoare sociale in Sectorul 5 pentru ca acum face “politica liberala”, cand toata viata a fost “taranist” si este alintat drept “sluga PSD” de colegii de la Filiala PNL Sector 5 coordonata de doamna deputat Alina Gorghiu” afirmă Stochiță.
”Dl Cristian Rizea, actualul Presedinte PSD Sector 5, viseaza deja la scaunul de Primar al lui Vanghelie si crede ca aplicand o “discriminare pozitiva”, adica daca a impartit la 2-3 “tigani” autointitulati “lideri de cartier” functii de conducere la filiala PSD Sector 5 va obtine in schimb 30.000 de voturi din partea comunitatii romilor din Sectorul 5(…) Cu astfel de actiuni politice subversive si declaratii cu substrat extremist, in foarte scurt timp “tiganii” vor plange dupa Primarul Vanghelie, care chiar daca nu apartine etniei romilor (asa cum s-a speculat in mod eronat in presa) i-a ajutat mereu in ultimii 15 ani pe oamenii din Sectorul 5 indiferent de etnie” mai acuză fostul consilier local, care lasă să se înțeleagă, totodată, că ar putea candida anul viitor la primărie.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Domnul Stochita este nemultumit de faptul ca noua conducere ii stie trecutul si din cauza ca are eichets de TRADATOR nu a reusit sa obtina tot ceea ce isi propusese.

    Prin acest comunicat loveste inclusiv in sotia lui care umbla vorba in sector ca are functie in noua conducere a psd sector 5.

    Asa ca domnul stochita ori nu prea da pe acasa ca sa interactioneze cu sotia, ori vrea sa divorteze !

  2. Aici e Dl Rifkind cu intrebarile noastre,a electoratului,pentru politicienii victoriosi la alegeri: 1.Exact, ce putere aveti? 2.De unde veti aceasta putere? 3.In interesul cui folositi aceasta putere? 4.Cui dati socoteala pentru folosirea acestei puteri? 5. Cum va putem da afara?

  3. Stoichita Catalin sa strecurat subtil la acesta actiune a romilor , Locul acestui personaj este alaturi de nasul lui Vanghelie . De cativa ani Stoichita se plimba pe la toate Partidele Politice si se lauda ca este Presedinte PMP sector 5.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998