CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Era fripturistilor s-a dus, apar placintarii: Sorina Placinta trece la PNL

0 comentarii / 1449 vizualizări / 13 iunie 2012

Senatorul PDL Sorina Plăcintă a demisionat din PDL şi va trece la PNL. Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal şi trecerea la grupul PNL din Senat.

„Vă anunţ că începând de astăzi încetez activitatea în grupul PDL şi voi activa în grupul PNL”, a anunţat Sorina Plăcintă de la tribuna Senatului, conform Mediafax, la începutul şedinţei de plen.

În 27 aprilie, la dezbaterea moţiunii de cenzură în urma căreia a căzut Guvernul Ungureanu, senatorul PDL Sorina Plăcintă, despre care s-a afirmat încă de atunci că ar urma să plece la PNL, a avut o discuţie, într-o bancă din plen, cu Elena Udrea, Plăcintă plângând şi spunând: „Nu mai pot”.

Ulterior, atât liderul PSD, Victor Ponta, cât şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, au susţinut că Sorina Plăcintă a fost ameninţată în plen de către liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, spunând, conform Mediafax, că aceasta ar fi fost supusă la „ameninţări în direct cu lucruri de cea mai dură factură”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998