CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Erdogan – atac violent: ”Spiritul lui Hitler a renascut in liderii Israelului!”

2 comentarii / 3192 vizualizări / 24 iulie 2018

Președintele turc Recep Erdogan a declanșat azi unul dintre cele mai violente atacuri la adresa Israelului, în replică la legea privind definirea acestui stat drept unul eminamente al evreilor, votată în Knesset de curînd.

Erdogan a numit Israelul ”cel mai fascist și rasist stat din lume”, conform publicației The times of Israel.
”Spiritul lui Hitler, care a condus lumea spre o mare catastrofă, a renăscut în unii dintre liderii israelieni” a mai spus președintele turc.
”Prin ofensiva cu tancuri, artilerie, avioane și rachete împotriva civililor palestinieni, care nu doresc decît să-și apere propriile pămînturi, Israel a dovedit încă o dată că e un stat terorist” a declarat Erdogan, adăugînd ”Fac apel la lumea musulmană, la comunitatea creștină, la toate țările, organizațiile, ONG-urile, presa democrată și la avocații libertății din întreaga lume să ia atitudine împotriva Israelului”.

În replică, premierul evreu Netanyahu a comentat că, sub Erdogan, Turcia a devenit o dictatură întunecată și că liderul de la Ankara masacrează sirieni și kurzi și întemnițează zeci de mii de cetățeni ai propriei țări, ceea ce face criticile lui să sune, de fapt, a compliment. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Amandoi au dreptate, atat Erdogan cat si Netanyahu.

  2. […] Erdogan – atac violent: ”Spiritul lui Hitler a renascut in liderii Israelului!” […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998