CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Erdogan declară Israel ”stat-terorist, cu cele mai perfide atacuri din istoria omenirii”

17 comentarii / 2302 vizualizări / 15 noiembrie 2023

Președintele turc Tayyip Erdogan a declarat azi că Israelul este un „stat terorist” care comite crime de război și încalcă dreptul internațional în Gaza, intensificându-și criticile repetate la adresa liderilor israelieni și a susținătorilor lor din Occident, relatează Reuters.

Vorbind cu două zile înainte de o vizită planificată în Germania pentru a se întâlni cu cancelarul Olaf Scholz, Erdogan a declarat că ofensiva militară a Israelului împotriva grupării militante palestiniene Hamas a inclus „cele mai perfide atacuri din istoria omenirii”, cu sprijin „nelimitat” din partea Occidentului.

El a cerut ca liderii israelieni să fie judecați pentru crime de război la Curtea Internațională de Justiție de la Haga și a reiterat opinia sa – și poziția Turciei – că Hamas nu este o organizație teroristă, ci un partid politic care a câștigat alegerile din trecut.

„Prin sălbăticia cu care bombardează civilii pe care i-a forțat să își părăsească locuințele în timp ce se relochează, folosește literalmente terorismul de stat”, a declarat Erdogan despre Israel în parlament. „Spun acum, cu inima împăcată, că Israelul este un stat terorist”.

„Nu ne vom sfii niciodată să exprimăm adevărul că membrii Hamas care își protejează pământurile, onoarea și viețile în fața politicilor de ocupație sunt luptători ai rezistenței, doar pentru că unii oameni se simt inconfortabil cu acest lucru”, a mai spus el.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

17 Comentarii

 1. Povestea este antică și de demult. Sfânta Biblie descrie numeroase acte genocidare săvârșite de poporul ales al lui Israel împotriva popoarelor din Tara Canaanului. Copiii au fost uciși în mod predilect pentru a eradica respectivele etnii, precum în zilele noastre.

  • Esti stricat la cap. Acelea sunt mituri dovedite ca atare de catre istorici. Nu te mai faci bine, delirantule?

   • Mituri sau nu, ele spun multe despre gândirea unei bune părți a poporului ales la care face sluj AUR și nu numai.

    Pentru unii rătăciți genocidul caananiților e motiv de mândrie.

    • Pentru tine e motiv de sminteala deliranta personala si de atacari demente.

     • Te simți vizat? Oi fi vreun rătăcit și tu. Asta ar explica anumite lucruri.

 2. nu au dreptu sa numeasca „Israel” !

 3. Erdogan mai bine și-ar vedea cum tratează kurzii până să se apuce să comenteze despre alții. Un cacat în ploaie acest mini faraon.

  • ADRIAN DE PE MAIDAN ESTI MAI PROST CA NOAPTEA ERDOGAN NU FACE CE FACE BIBI DAR TU DE UNDE SA STILABAGIULE .ALUPIGUS .

   • oligofren, erdogan bombardeaza kurzii la fel cum sunt bombardati si palestinienii.

    • ai cacat in cap, kurzii sunt slugile Israelului in Orientul Apropiat

     • Adică așa cum e AUR în România? Poate au și kurzi lauerul lor.

    • jegosule.

 4. SUA este acum atacata, ceea ce înseamnă că nicio trupă nu ar fi disponibilă pentru a lupta în Orientul Mijlociu. Cea mai dramatică dovadă în acest sens vine din Los Angeles. „În fiecare noapte, în jurul orei 2 dimineața, trupele militare americane sosesc cu camionul de-a lungul principalelor bulevarde din Long Beach California. Trupele merg în subteran și se aud explozii puternice… Am primit confirmarea de la un oficial înalt al cartelului mexican că este răzbunarea pentru atacul cu arme cu energie direcționată asupra Acapulco. Cartelurile promit că va avea loc o „Reconquista” a părților Mexicului luate de la ei în războiul mexicano-american. Aceste rapoarte sunt parțial confirmate de incendii masive misterioase izbucnite în Los Angeles. https://twitter.com/i/status/1723369898343035173 „Trupele chineze au aterizat acolo”, spune el, adăugând „Îmi imaginez un atac asupra Las Vegas sub forma unei tragedii”. KM este implicata în toate acestea. Cel puțin un milion, posibil două milioane de teroriști sunt deja in SUA din Palestina, Yemen, Siria, Irak, Afganistan, Qatar, Liban, Iran, Somalia etc., și sunt extrem de bine finanțati. Administrația Biden care lucrează cu ONU le-a dat carduri de debit care sunt reîncărcate în fiecare lună.” Cel mai probabil, KM speră să-i folosească pentru a se apăra de poporul american. Chinezii au aruncat trezoreria SUA în aer in încercarea de a prăbuși FRB și filiala lor din Washington DC. „Fed a scos o obligațiune de 24 de trilioane de dolari pe care să le cumpere țările pentru a acoperi datoria – NIMENI N-A CUMPARAT MĂCAR UN BEN. China a cumpărat futures pe petrol de la IRAN și a plătit 33 TRILIoane DAR NU ÎN USD – ce vă spune asta despre SUA în afacerile mondiale; SUNT TERMINATI” Sursele noastre ne spun că „Biden” (Rockefellers) va încerca să-l liniștească pe Xi oferind statul California Chinei la reuniunea la nivel înalt din 15 noiembrie. Cu toate acestea, chinezii au spus clar că SUA trebuie să „renunțe la aroganța și prejudecățile și să renunțe la practicile sale hegemonice, dominatoare și de agresiune”. Ministerul chinez de externe notează că „Statele Unite au luptat sau au fost implicate militar cu aproape toate cele 190 de țări recunoscute de Națiunile Unite, cu doar trei excepții. Cele trei țări au fost „cruțate” pentru că Statele Unite nu le-au găsit pe hartă.” Societatea Dragonului Alb i-a avertizat pe chinezi să nu încheie niciun fel de înțelegere cu KM și filiala lor corporativă din SUA. KM le va spune chinezilor tot ce vor să audă și apoi le va înjunghia pe spate de îndată ce vor avea ocazia. În schimb, au fost sfătuiți să lase actualul sistem KM să explodeze și să aștepte ca pălăriile albe să curețe mizeria.

  • dar esti pe cretinism profund

   • Douglas McGregor a demonstrat aceeași stare a FED. E interviul pe YouTube.

    Propria-ti ignoranță te duce pe tine însuți in demența unei lumi ireale.

    • Douglas Macgregor (nu McGgregor, cum bagi tu, ca prostul) NU SPUNE rahatul descreierat pe care il insiri tu, tampit si cretin, cu „Societatea Dragonului Alb i-a avertizat pe chinezi să nu încheie niciun fel de înțelegere cu KM și filiala lor corporativă din SUA..,,” etc, etc., „Palariile Albe” etc. etc.
     Astea le iei de la sarlatanul de Benjamin Fulford, sarlatanule de doi bani.
     Insiri vorbe de rahat, minciuni si iar minciuni descreierate asezonate cu informatii reale, sau le copiezi ca un cretin gata pregatite e altii, care obtiin fonduri de la prosti cu blogurile lor de escroci…

 5. Rectificare .Israelul nu se lupta in Gaza cu Hamas ci cu o populatie civila fara aparare si vor obtine o mare victorie.Fapt evident chiar daca sobolanii sionismului publicati cu generozitate de toata presa cacacioasa pandesc peste tot pe cei care spun acest adevar.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998