CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Este 007? Sau 000? Urmatoarea mutare

0 comentarii / 2969 vizualizări / 20 octombrie 2014

Ma astept ca, in aceasta saptamana, Basescu sa loveasca din nou. S-ar putea intampla chiar azi. Sau intr-una din zilele urmatoare. Dar foarte repede.
In ce stadiu se afla afacerea scheletului pe care presedintele demis de popor transpira pentru a-l trage din dulapul lui Victor Ponta? Pana acum, el a afirmat, mai intai, ca exista un candidat prezidential sub dubla comanda. A fost actul I. Apoi, l-a nominalizat pe Victor Ponta. Actul II. Pasul urmator: cum ca, acelasi Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe. Unul derizoriu. Actul III, deci. Si, ca acesta, ar fi fost plasat ilegal in randul procurorilor. Cum ca s-ar fi incalcat, deci, legea penala. Ce urmeaza? Urmeaza actul IV, in care, Traian Basescu, innebunit sa o creasca cumva pe Elena Udrea si incercand sa diminueze sansele lui Victor Ponta, acuzandu-l ca a fost agent acoperit si ale lui Klaus Iohannis, lovindu-l cu ANI si cu Curtea de Apel, va trebuie sa scoata probele. Sau macar o parte dintre ele. Inscrisuri. De aceasta data, documente.
Prin urmare, Traian Basescu va lovi din nou. Ceea ce nu i-a mers pe mana Curtii Constitutionale, care s-a derobat de la sarcina, va incerca pe mana lui. Proprie. Pentru ca, intre timp, a sucombat si “solutia Turcescu”.
Deci, intr-un fel sau altul, Traian Basescu este la mutare. Mutarea va insemna nu doar punerea pe piata a unor documente care urmeaza sa fie intoarse, pe fata si pe dos, de presa si prelucrate copios in platorurile de televiziune. Ele au sau ar trebui sa aiba si un alt obiectiv. Acela de a-l discredita pe Ponta.
Pentru ca una este sa fi 007. Adica, un fel de James Bond. Adica, un erou al spionajului, specialist in cascadorii, adulat de femei, aplaudat la scena deschisa si intolit la trei ace. Si alta e sa fi un jalnic 000. Daca s-ar rezuma la un 007, Basescu nu ar face altceva decat sa-i ofere voturi in plus lui Victor Ponta. Nu cred ca vrea asta. (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998