CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Eticheta: Turcan il face ”nasol” pe un demnitar european

0 comentarii / 1538 vizualizări / 4 ianuarie 2011

Secretarul de stat francez pentru afaceri europene, Laurent Wauquiez, este un “nasol”, deoarece a incercat sa construiasca “false argumente” impotriva aderarii Romaniei la Schengen in martie 2011, sustine pedelista Raluca Turcan. De altfel, ea face pe blog-ul propriu un top al “oamenilor ok” si, deopotriva, unul al oamenilor cu un comportament “nasol”.

De altfel, nici nu este de mirare ca, in topul oamenilor okay, buni prin excelenta, pe a doua pozitie, imediat dupa angajatii SMURD, ii gasim pe presedintele Traian Basescu si pe premierul Emil Boc, rasplatiti astfel pentru curajul lor de a-si asuma niste masuri foarte dure dar foarte necesare. La capitolul negativ, insa, imediat dupa Mircea Geoana care este catalogat “nasol” fiindca l-a vizitat pe Sorin Ovidiu Vantu, se afla secretarul de stat Laurent Wauquiez dar si colega de partid a Ralucai Turcan, nimeni alta decat Monica Iacob Ridzi. Potrivit pedelistei, acesta este “Topul 3 – Nasol” pe anul 2010: “Locul 1 – Mircea Geoana, vesnic încurcat în explicatii pe tema vizitelor la Sorin Ovidiu Vântu. Locul 2 – Secretarului de stat francez pentru afaceri europene, Laurent Wauquiez, pentru stângacia cu care încearca sa construiasca false argumente împotriva aderarii României la Schengen în martie 2011.
Locul 3 – Monica Ridzi pentru ca evita o demisia de onoare, dintr-o situatie in care demisia este singura solutie”. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998